Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuva manifesti

Isänmaamme on vakavasti ylipolitisoitunut. Nyt on suuren yhteiskuntaamme ravistelevan hyvän muutoksen aika. Me Nukkuvat tulemme etulinjaan muuttamaan Suomen ja sitten jos meitä ei enää tarvita poistumme takavasemmalle kukin omiin juttuihimme - mutta vasta sitten! Näyttämölle on astuttava kaikki ne, jotka ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan itseään säästelemättä. Meidän on laitettava kaikki peliin ja kasvettava Suomen suurimmaksi puolueeksi seuraavan 4-10 vuoden aikana.

Nukkuvat on suomipolitiikan "game changer", joka haastaa politiikan itsensä. 

Valtapuolueiden vuosikymmenten aikana rakentama järjetön nollasummapeli, ”kaverisosiaalikapitalismi”, on tullut tiensä päähän. Kaverisosiaalikapitalismi on sekoitus lakiin kirjoitettua maailmanluokan poliittista korruptiota, sosialismia ja kapitalismia. Nykyiset valtapuolueet eivät tässä väärässä pelissä haasta toinen toistaan muuta kuin kosmetiikan ja poliittisen teatterin tasolla kuten olemme nähneet niin monta kertaa. 

Pullamössöeliittimme, pelkällä vallalla motivoituva väärä eliittimme, asettaa suomalaisen toista suomalaista vastaan härskin omaneduntavoittelunsa vuoksi, tuhoisalla tavalla suomalaisen yksilön hyvinvoinnin kannalta. Nykysysteemi toimii vuonna 2017 enää vain sisäpiirin omien etujen ajamiseen. Se ei toimi enää edes nykyisten valtapuolueiden omien äänestäjien parhaaksi, suomalainen sahaa omaa oksaansa. Emme ole oikeasti vapaita vaikka suomisysteemin sisäpiiri meille muuta uskottelee almuja jakaessaan ja verorahojamme ryöstäessään. 

Olemme meitä kaikkialla ympäröivän epätasa-arvoisen, tehottoman ja latistavan inhodemokratian pakkopaidassa.

Moni saattaa ihmetellä mikä onkaan se yhteiskunnallinen tuska, josta ei itse niin tiedä? Vilkaise veroastettasi ja mieti sitä, että ei pelkkä suomisysteemin epätasa-arvo ja latistus ole se ongelma vaan järkyttävä tehottomuus myös. Kuka maksaa, sinä maksat! Uuden ajattelun ja yhteiskunnallisen innovoinnin toteutuksen kautta jokainen suomalainen voi olla hyötyjä isänmaamme isossa muutoksessa. 

Meillä ei ole aikaa ikuisesti tuhlattavanamme. Kansakunnan kykenemättömyys ymmärtää omaa vihaansa tai sen kieltäminen johtaa ”parhaimmillaan”, silloin kun rahaa vielä on, taantumiseen ja luovuuden kadottamiseen kuten Suomessa viime vuosikymmenien aikana. Pahimmillaan, silloin kun raha loppuu, se johtaa hallitsemattomaan raivoon ja yhteiskunnalliseen kaaokseen.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (per. 05/2017) katkaisee väärän kehityskulun isänmaassamme.

Unitas kansanliikkeen (per. 06/2014) kehittämästä ja Nukkuvien ajamasta ”onnellisesta kapitalismista” hyötyvät kaikki suomalaiset. Se on yksinkertainen, tehokas ja reilu. Se riisuu vallan niiltä, joille se ei kuulu, valtaholisteilta ja vääriltä kollektiiveilta, tilalle tulevat asiat edellä menevät visionäärit ja todelliset osaajat ja johtajatOnnellinen kapitalismi pitää sisällään Nukkuvien kansalaispalkkamallin mukaisen 800/400 € aik./lapset/kk kansalaispalkan jokaiselle suomalaiselle. Se, mitä ajamme tällä hetkellä Nukkuvien puolueessa on kerrottu tarkemmin Nukkuvien puolueohjelmassa. Pidemmässä juoksussa hyvin todennäköisesti tarvitaan myös toimenpiteitä, jotka on kuvattu Unitaksen agendan luvussa 6. "Kymmenen askelta vapauteen". 

Unohtakaa politiikka ja poliitikot ja tehkää nukkuva vallankumous!

Nukkuva vallankumous nostaa suomalaisen yksilön suvereenisti systeemin yläpuolelle kehdosta hautaan aina ja kaikkialla. Kyse on paitsi leivästämme ja voista sen päällä, mutta ennenmuuta kyse on todellisesta vapaudestamme olla sitä mitä olemme. Onnistuaksemme meidän on löydettävä toinen toisemme. Meidän on kyettävä haastamaan oma ajattelumme ja keskityttävä vain oleelliseen eli suomisysteemin sisäiseen haastamiseen. Nukkuva vallankumous ei ole mahdollinen jos sekoilemme Nato, Eu, euro, markka, mamu/matu jne asioissa siltä osin kun ne eivät liity suomisysteemin sisäiseen haastamiseen.

Asioista voi olla perustellusti eri mieltä ja jos riitelemme keskenämme vääristä asioista, on se juuri sitä mitä väärä eliittimme meidän haluaakin tekevän. Siksi nuo asiat eivät tule lainkaan ohjelmaamme, mutta kannatamme suoraa demokratiaa ja kansanäänestyksiä niistä. Tämäkin lähestymistapa on täysin uusi suomipolitiikassa, Nukkuvat on oikeasti erilainen ja aidosta motivaatiosta isänmaan ja jokaisen suomalaisen parhaaksi syntynyt.

Valta niille, joilla on visio. 

Valta niille, joilla on visio vapaudesta ja paremmasta isänmaasta sekä halua ja kykyä toteuttaa se. Nukkuvien puolue - Nukkuvat yhdistää poikkeuksellisella tavalla suomalaiset. Nukkuvat kokoaa yhteen visionäärit, sisupussit ja vastarannankiisket, suomalaisen työelämän, bisneksen, kulttuurin ja kotirintaman kapinalliset leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin kadunmiehistä vuorineuvoksettariin, lompakon paksuudesta, koulutustaustasta, iästä tai asuinpaikasta välittämättä.

Keräämme kannattajakortteja Nukkuvien saamiseksi rekisteröidyksi puolueeksi.

Jos sinua kiinnostaa olla mukana Nukkuvien kiihdytyksessä kunnolla heti alusta asti tule rohkeasti mukaan. Löydät koordinaatit omalle osallistumisellesi www.nukkuvat.fi kautta aina mahdolliseen eduskuntavaaliehdokkuuteen asti.

22.6.2017

Petri Hirvimäki (pj)

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!