Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kuntavaalien 2021 jälkeen ovat pian vuorossa 2023 eduskuntavaalit - tule mukaan ehdokkaaksemme!

Nukkuvat ei lähde puolueena kevään/kesän 2021 kuntavaaliin, koska emme ole vielä rekisteröitynyt puolue r.p. Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäki osallistuu kuntavaaleihin Jyväskylässä "valitsijayhdistys Petri Hirvimäki" kautta. Petrin kampanjasivu löytyy täältä.

Myös eduskuntavaalit 2023 tulevat vastaan nopeammin kuin arvaatkaan!

On hyvä aloittaa eduskuntavaalien ehdokaskuvion miettiminen hyvissä ajoin. Tule mukaan antamaan tukeasi Nukkuvien sähköiselle kannattajakorttikeräykselle ja sitä kautta rekisteröidyksi puolueeksi muuttumiselle. Erinomainen tapa ajaa itsensä sisään Nukkuvien porukaan ja myös todella hyödyllinen molemmille!

Ole yhteydessä Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäkeen.

(Alla fiilistelyjä aikaisemmista vaaleista.)

 

***

(15.4.2019) SUURKIITOS kaikille 148 minua Keski-Suomessa äänestäneelle ja myös Nukkuvien tukijoille ympäri Suomen!!

Muutaman sadan euron kampanja ilman rekisteröityä puoluetta (valitsijayhdistys) ja vielä käytännössä yksin tehtynä ei se huono tulos ole - läpimenneet käyttää 20-40 000 euroa ja niillä ison puolueen yleismarkkinointi ja punaiset matot alla.

Ehdin olla kadulla vajaa kymmenen kertaa, koska muitakin asioita on tämän kokoisella puoluetoimistolla. Väkisinkin myös asiat myöhästyi ja varsinaisena vaalipäivänä sain suhteessa paljon enemmän ääniä, mukava niinpäin toisaalta. Myöskin olen pyörinyt kadulla paljon enemmän pääkaupukiseudulla kuin täällä Jyväskylässä. Hyvä että nyt tuli vähän pyörittyä jatkoa ajatellen.

Kuntavaalit 2021 on ihan kohta ja eduskunta saattaa hajota jatkossa mikä päivä tahansa!

Valtakunnallisesti tulos on erittäin mielenkiintoinen ja myös potentiaalinen... nyt on paljon toimijoita, jotka etsivät uutta kotia politiikassa. Palaan tarkemmin blogeissani. Eli huonoja uutisia niille, jotka kuvittelevat minun lannistuneen jotenkin, ei todellakaan!!

 

Nyt aletaan rakentamaan "uutta epäpoliittista keskustaa" tai paremminkin "vapautuneistoa" tähän maahan ja siinä hommassa Nukkuvat De Sovande tulee olemaan kova sana - enkä tee sitä yksin.

Raha löytää meidän luokse, "miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueen" luokse myös, kun vaan tonttulakkia ja yömyssymukeja jne joukkorahoituksen kautta maailmalle. Myös media on alkanut kiinnostua meistä, se osa joka yhtään yrittää olla puolueeton. Myös Yle saa luvan olla kiinnostunut meistä, painetta sinnekin vaan, uusilla taktiikoilla.

Persujen pelko auttaa jatkossa Nukkuvia valtamediassa. Kuten huomaatte 10 miljoonan euron edestä media-aikaa ilmaiseksi saanut Liike Nyt, väyryset, siniset ei ne pysty haastamaan vaikka niillä olisi kaikki maailman resurssit, koska ne eivät ole riittävän uskottavia perustajiensa osalta. Ruohonjuuritaso. Oma kokemus. Rohkeus. Maalaisjärki.

Nukkuvat pystyy ja se tehdään hyvän kautta!

Yhdessä, onnistuu varmasti. Kuten tiedätte, minä voin hoitaa puhumista ja kirjoittamista, kunhan muuta voi tehokkaasti delegoida. Myös kirjallisia hommia tekeviä ja puhumisesta tykkääviä ihmisiä mahtuu Nukkuviin jatkossa.

Demokratiatontut kaduille ja turuille - tappelu eduskunnassa menee sen äärevöitymisen vuoksi uusiin sfääreihin ja Nukkuvilla on loistava tilaisuus jatkossa. Huumori myös on tärkeä osa ja tietenkin meidän uudesta reilusta pelistä, jossa politiikka on vain siellä, minne se kuuluu eikä missään muualla.

 

Nukkuvien uuden organisaation kasaaminen alkaa juuri nyt. Saa soitella tai laittaa viestiä, kaikki mukaan! Nukkuvien visio kesti eduskuntavaalit heittämällä ja ilmeisesti myös minun pää, valitettavasti ;-)

Rakkaudella ja terveisin!

Petri Hirvimäki 
pj, Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) 
www.nukkuvat.fi
petri.hirvimaki@nukkuvat.fi
044 987 1302

 

Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäki 16.4.2019 (videolla): "Eduskuntavaalit 2019 avasi pelin 100-0 Nukkuville, tule mukaan!"

 

Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019

Petri Hirvimäki #154 Radio Keski-Suomen vaalipaneelissa

Petri HIrvimäki #154 LIVE videogalleria

Petri Hirvimäki #154 vaalikoneissa: YLE KSML - HS/IS

Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäen valitsijayhdistyksen kannattajakorttikeräys oli menestyksekäs ja hän on oman valitsijayhdistyksen ehdokas numerolla 154 eduskuntavaaleissa Keski-Suomessa #hirvimäki2019. Kiitos kaikille allekirjoittaneille ja kerääjille!

Petrin kampanjan keihäänkärjet, ehdokasprofiili ja suositukset, kampanjan tukeminen ja yhteystiedot löytyvät kaikki tältä sivulta. Myös Ylen ja Keskisuomalaisen vaalikoneista ja eräistä muista löydät Petrin vastaukset ja perustelut. Tule mukaan kampanjaan ja "Keski-Suomen ihmettä" tekemään!

(Jatkuu videolinkin jälkeen...)

HERÄTYS KESKISUOMALAISET!!

Tuntuuko sinusta siltä, että pekkariset, wallinheimot, ihalaiset, hakkaraiset, aallot jne sekä heidän edustamiensa puolueiden sata vuotta vanha vasemmisto-oikeistopeli ja miljardien eurojen valtapuoluekorruptio (tai munattomuus haastaa sitä) ei oikein nappaa enää?

Niin minustakin. Siksi perustimme syksyllä 2017 Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry:n. Nukkuvat on reilun pelin herätyspuolue! Oma kokemus. Kokonaisuus. Rohkeus. Maalaisjärki. Yrittäjyys.

Seuraavassa kahdeksan askelta ”Keski-Suomen ihmeeseen” eduskuntavaaleissa 2019. Yksi ihminen ei ihmeitä loppuun asti tee, mutta porukalla pystymme siihen. Näin se menee:

 

1) ”Nukkuvia” (äänestämättömiä) oli viime eduskuntavaaleissa Keski-Suomessa 74 270 henkilöä.

2) Siitä vain noin 16 % on 12 000 ääntä – sillä Nukkuvien puolue ja allekirjoittanut pääsee eduskuntaan viemään hyvää vallankumousta vauhdilla eteenpäin.

3) Jatkossa jos nukkuvista saadaan koko Suomessa herätettyä puolet, olisi Nukkuvat jo sillä peräti Suomen suurin puolue. Lisätään tähän vielä osa liikkuvista äänestäjistä ja sitoutumattomista – Nukkuvien kannattajapotentiaali on valtava!

4) Nukkuvat on syntynyt Keski-Suomessa, politiikan ulkopuolella, ruohonjuuritasolla omaan monipuoliseen kokemukseen perustuen – etenkin siitä, miksi Suomi ei toimi.

5) Nukkuvat on oikeasti uutta. Emme ole vara-persut, vara-kokoomus emmekä vara-vassut. Nukkuvat on pelinmuutospuolue, joka yhdistää suomalaiset. Todisteena potentiaalistamme ”puolueeton” valtamedia on kuoliaaksivaiennut meitä koko olemassaolomme ajan – ilmankos Nukkuvien ohjelman luku 5. on ”Valtamedia on osa ongelmaa”!

6) Nukkuvien ajaman muutoksen keihäänkärkenä on oma ”Kansalaispalkka nyt!” –malli, jonka pääarkkitehti olen. Se on maailman paras perusturvamalli, jokaiselle Suomen kansalaiselle kehdosta hautaan. Se lopettaa nykyisen valtapuoluekorruption suomalaisen hyväksi. Yksinkertainen, tehokas, onnellinen Suomi Finland.

7) Unohda vihreiden perustulot ja muut nykysysteemin tekohengitykset. Unohda perussuomalaisten tapa jättää yhteiskunnallinen oivaltaminen kokonaan toisten huoleksi. Vakavasti ylipolitisoitunut isänmaamme tarvitsee todellisen muutoksen, ei pysähdystä eikä paluuta kivikaudelle.

8.) Tämä kahdeksas on elintärkeä. Se on sinun oma askeleesi eduskuntavaalien 2019 äänestyskopissa tulla mukaan nukkuvaan vallankumoukseen, tervetuloa!

 

Let’s go keskisuomalaiset! 

Tehdään porukalla kunnon jekku nykyisille valtapuolueille. Pörinää pönttöön, sanaa kavereille ja kampanjatiimiin mukaan jos etulinja kiinnostaa, siellä on aina tilaa.

Vaalilupaukseni: ”Minusta se ei saa olla kiinni!”

Reilun pelin herätys on alkanut!

Petri Hirvimäki - 154
eduskuntavaaliehdokas, valitsijayhdistys
puheenjohtaja, Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry

 

PETRIN KAMPANJAN KEIHÄÄNKÄRJET

1) Kansalaispalkka nyt! 

"Onnellinen Suomi Finland" - Suomi on muutettava latistuksen, puoluevallan, virkamiesbyrokratioiden ja tukihässäköiden Suomesta rohkeiden suomalaisten Suomeksi! Tämä tehdään lopetettamalla Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n pyörittämä jopa miljardien eurojen valtapuoluekorruptio ja siirtämällä vapautuneet resurssit maailman parhaaseen perusturvaan Nukkuvien oman "Kansalaispalkka nyt!" -mallin avulla. Petri Hirvimäki on Nukkuvien kansalaispalkka-ajattelun pääarkkitehti.

Nukkuvien ajama kansalaispalkka tarkoittaa 800/400 €/kk (aikuiset / lapset) puhtaana käteen läpi elämän jokaiselle suomen kansalaiselle ilman ulosotto-oikeutta. "Kansalaispalkka nyt!" ei ole kuten Vihreiden perustulo ja vastaavat nykysysteemin tekohengitykset, vaan Suomen todellista muuttamista jokaisen suomalaisen hyväksi. Sisällöt ratkaisevat, ei vain kansalaispalkan taso, joka sekin on paljon enemmän kuin mm. perustulossa. Kansalaispalkka on ajateltu maksettavan tietenkin vain Suomen kansalaisille toisin kuin perustulo.

Palkansaajat voittavat, yrittäjät voittavat. Pakotettu työttömyys voidaan käytännössä poistaa, maaseutu pitää asuttuna, opiskelijat keskittymässä opintoihinsa, isä tai äiti kotona halutessaan perheissä lasten kanssa, taata eläkeläisille kansaneläkkeen perusosaa parempi toimeentulo jne - kaikki voittavat, koska säästämme valtavasti rahaa, kohdennamme resursseja (ml. valtapuoluekorruptio) uudestaan ja kansantalouden tehokkuus lisääntyy huimasti. Kansalaispalkka sidotaan elinkustannusindeksiin. 

 

2) Reilun pelin herätys!

Suomi vuonna 2019 on monessa suhteessa epätasa-arvoinen, tehoton ja luovuutensa menettänyt kaverisosiaalikapitalismi ja toisaalta monille nöyryyttävä almutalous. Kansalaispalkkauudistus luonnollisesti korjaa erittäin tehokkaasti näitä ongelmia paitsi yksilötasolla perusturvaan liittyvissä asioissa, mutta myös yrittäjyyteen sekä markkinatalouden ja työmarkkinoitten toimivuuteen liittyvissä jutuissa

Petri Hirvimäki haluaa nostaa esille myös velallisen asemaan ulosotossa liittyvät epäkohdat, pikavippibisneksen, velkakirjakeinottelun ja lähes elinikäisen velkavankeuden lopettamisen konkurssilainsäädäntöä uudistamalla

Keskisuomalaisena Petri pitää kiinni siitä, että Keski-Suomi on tulevaisuudessa omiin vahvuuksiinsa määrätietoisesti panostava rohkeiden ja onnellisten ihmisten maakunta, jossa myös syrjäkylillä tapahtuu - ihan ilman poliitikkoja sotkemassa. Tämä on mahdollista paljolti juuri "Kansalaispalkka nyt!" uudistuksen avulla. (kts. tarkemmin Nukkuvien ohjelman luku 4)

 

3) Valtamedia on osa ongelmaa!  

Aivan oleellista on ymmärtää suomalaisen valtamedian keskeinen rooli nykyisen väärän pelin ylläpitäjänä - meidän on vaadittava oikeasti puolueetonta mediaa! Todellinen muutos ei pääse koskaan tapahtumaan, ellei myös valtamedia muutu, sillä nykyisellään se suorastaan estää hyvän muutoksen tapahtumisen, jos muutos yhtään haastaa valtapuolueiden asemaa.

Nukkuvat on ottanut myös puolueena "valtamedian ongelman" voittamisen asiakseen (kts. Nukkuvien ohjelman luku 5) Toteutus on tässäkin yksinkertainen - kirjataan vain lakiin mitä tarkoittaa oikeasti puolueeton media ja vaaditaan sitä! Petri Hirvimäki ja Nukkuvat on jo aloittanut Yleisradion muuttamisen palvelemaan Suomen kansaa eikä vain eduskuntapuolueitten valtapyrkimyksiä: katso "YLE alas, kansa ylös"! kansalaisaloite. 

(Jatkuu kuvan jälkeen...)

 

  

Oma kokemus. Kokonaisuus. Rohkeus. Maalaisjärki. Yrittäjyys.

 

PETRIN SUOSITUKSET ARKADIANMÄELLE

Petri Hirvimäki on "iskä Kalervonkadulta" Jyväskylästä, jossa hän asuu avovaimonsa Marikan ja kolmen lapsensa kanssa: Hulda 10, Rafael 7 ja Robert 3 vuotta.

Petri Hirvimäki s. 1966 on niin keskisuomalainen kuin olla voi. Suvut sekä isän (kuvanveistäjä Veikko Hirvimäki, synt. 1941 Petäjävesi) että äidin puolelta (Silja Hakkarainen synt. 1939 Kinnula) ovat Keski-Suomesta. Kotikaupunkinsa Jyväskylän lisäksi Petri tuntee maakunnan joka kolkan - kiitos paljolti myös matkailuyrittäjyyden 1993-2008 Jämsänkoskella ja 1995-2000 Viitasaarella. 

Tällä hetkellä Petri Hirvimäki on päätoiminen Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) puheenjohtaja ja vapaustaistelija, sattuneesta syystä. Hänellä on takanaan monipuolinen vuosikymmenten kokemus työntekijänä, virkamiehenä ja aikuiskouluttajana eri työpaikoissa sekä myös yrittäjänä leirintäalueilla Suomessa ja toisaalta kansainvälisessä startup-maailmassa. Koulutukseltaan Petri Hirvimäki on KTM, mutta ei pidä itseään minään "perusekonomina". Osaaminen ja ihminen itsessään merkitsee, ei koulutus. 

Petri Hirvimäki on uskaltanut ja halunnut haastaa aivan yhteiskunnallisen heräämisensä alusta (2014) asti valtakunnantason poliitikkoja, ministereitä ja valtapuolueiden puheenjohtajia. Miksi ei uskaltaisi, sillä hänen tekemisensä pohjaa vahvaan ja monipuoliseen omaan osaamiseen ja kokemukseen elävästä elämästä, nykysysteemin sisäpiirien ja poliittisen kähminnän ulkopuolelta. Petri itse painottaa omaa kokemustaan etenkin siitä, miksi Suomi ei toimi.

Antoisia lukuhetkiä Nukkuvien puolue- ja eduskuntavaaliohjelman parissa - siinäpä se paras suositus Petri Hirvimäen kyvystä ymmärtää kokonaisuutta? Jatkuvasti kasvava joukko suomalaisia pitää Petrin osaamista ja rohkeutta haastaa nykysysteemiä aivan parhaana mitä Suomesta löytyy. Kun luet ohjelman voit itsekin päätellä miksi.

Petrin blogeja kannattaa lukea Uuden Suomen Puheenvuoroissa, aloita "Petrin tarinasta". Entä pärjääkö Hirvimäki studiossa? Siitä saat osviittaa mm. Alfa-TV:n haastattelusta. Kaikki tähän asti julkaistut jutut mediassa liittyvät enemmän tai vähemmän Nukkuvien puheenjohtajaan ja yhteen kolmesta perustajasta, Petri Hirvimäkeen. Erityismaininnan ansaitsee Keskisuomalainen 17.9.2018 julkaistulla jutullaan Nukkuvista ja sen puheenjohtajasta - se onkin tähän asti ainoa asiallinen isompi juttu koko suomalaisessa valtamediassa miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueesta.

  • "Tutustuin Petriin ollessani hänellä töissä ja harvemmin kohtaa noin energistä, avointa ja ystävällistä ihmistä! Eduskuntaan tarvitaan uudenlaista ajattelua ja Petri varmasti tarjoaa sitä!" (Elisa Siljander, Jämsä)
  • "Kerrankin ehdokas joka nostaa kissan pöydälle avoimesti. Suomen politiikassa on paljon pielessä. Petri sinne veivaamaan asiat kuntoon!" (Jussi Salonen, Tampere & Jämsänkoski)
  • "Laitetaan Petri Arkadianmäelle edustamaan meitä Yrittäjiä!" (Kari Hirvimäki, Jyväskylä)
  • "Petri Hirvimäki ja hänen agendansa ja Nukkuvat on jo aika lähellä 100 % keskisuomalaisille äänestäjille once in the lifetime tilaisuus antaa valtakirja, äänensä. Muutos on saatava!" (Roope Sand, Helsinki)
  • "Petri on uusia ajatuksia omaava taistelijaluonne. Hänellä on halua ja tahtotilaa yhteisten asioiden hoitoon!" (Aarni Tuisku, Teuva)
  • "Kukaan muu ei tiedä suomalaisen systeemin vääryyksiä paremmin kuin Petri, joka on taistellut suomen byrokratiaa vastaan usean vuoden ajan. Mikään ei kuitenkaan muutu jos järjestelmämme on näin pilaantunut, moni yrittäjä tietää että kukaan ei auta valtion taholta eteenpäin joten kenenkään on ihan turha olla yhteydessä minkään kehittämisen tiimoilta se on vain ajan haaskausta. Valtion virkamiehiä kiinnostaa vain oma työpaikka ja se miten paljon siitä saa palkkaa. Kaikki muut puheet on täyttä valhetta." (Vesa Tiainen, Kitee)
  • "Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepeneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous BEACHBOOST®, SLOPEBOOST® and CITYBOOST® events in Finland, UK, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with." (Mati Otsmaa, Experienced Executive, San Francisco, USA - Mati worked for Steve Jobs, Apple, in beginning of the 80*s)

(Jatkuu kuvan jälkeen...)

 

 

"Haluatko viettää loppuelämäsi juomalla poliitikkojen sokerivettä vai haluatko saada tilaisuuden muuttaa maailmaa?" 

 

SOME JA PETRIHIRVIMAKI.COM

Käy tykkäämässä "Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019" sivusta Facebookissa ja laita sitä jakoon. Jatkossa mm. Facebookin sponsoroitu markkinointi pyörii sen kautta, se mihin meillä on varaa.

Tähän Nukkuvien alasivulle on käännetty avautumaan petrihirvimaki.com Sitä voi markkinoida Petrin kampanjasivuna kavereille ja ulospäin. 

Seuraavaa hashtagia voi käyttää kampanjaan liittyen: #hirvimäki2019

 

SPONSOROI PETRIN VAALIKAMPANJAA

Kampanjan rahallinen sponsorointi tapahtuu seuraavalle tilille: Osuuspankki FI07 5290 0220 2873 44 Laita viitteeksi: "Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019"

Jokainen vaalityöhön saamamme euro tulee tarpeeseen mm. Facebook-markkinointiin, painatuskuluihin, matkoihin jne. Isoilla puolueilla on kymmenien miljoonien puoluetuet ja jopa miljardien välillinen korruptionsa. Meillä ei ole, emmekä halua noista osallisiksi vaan ajaa ne alas. Yhteiskunnallisesti parhaat ajatukset voittakoon!

Kiitos tuestasi!

 

TULE MUKAAN KAMPANJATIIMIIN!

Laita viestiä jos haluat tulla mukaan Petrin eduskuntavaalikampanjan etulinjaan asioita organisoimaan ja ehdokasta markkinoimaan: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi tai soita 044 987 1302. Kaikki apu on erittäin tervetullutta!

t. Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019 -tukitiimi

(ps. laita sivua jakoon ja kerro kavereillesikin - namiskat alhaalla, kiitos!)

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!