Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Kiinnostaako sinua eduskuntavaalit 2019?

Esittelemme ensimmäiset Nukkuvien eduskuntavaaliehdokkaat pian tämän sivun alasivuilla. Teemme näin vaikka Nukkuvien kannattajakorttikeräys on vielä kesken, sillä nämä asiat liittyvät oleellisesti toisiinsa.

Nukkuvien tavoitteena on saavuttaa sillanpääasema eduskuntavaaleissa 2019 eli nousta eduskuntapuolueeksi. Tämän jälkeen siitä sitten megajytkyä kohti joka tulee 2-4 vuoden kuluttua eli pääministeripuolueen asema. Voi nimittäin olla vaalit siinä vähän aikaisemmin..?

Aikataulut voivat toki olla nopeampiakin, olemme mm. jatkuvasti yhteydessä nykyisiin kansanedustajiin.

Ota yhteyttä petri.hirvimaki@nukkuvat.fi jos kiinnostaa lähteä kansanedustajaehdokkaaksemme! Ne jotka sitoutuvat Nukkuvien toiminnan tehokkaaseen käynnistämiseen ovat luonnollisesti vahvoilla myös eduskuntavaaliehdokkuuden kannalta.

NUKKUVIEN PUOLUE- JA EDUSKUNTAVAALIOHJELMA 2018-2019

(17.1.2018) Ohjelmamme "Reilun pelin herätys" on nyt valmis ja se on julkaistu tänään vähin äänin. Kerromme ohjelmasta maailmalle enemmän kun parin päivän sisällä eräs toinen iso juttu tulee julkiseksi.

Puolueemme puheenjohtaja Petri Hirvimäki halusi samassa yhteydessä tuoda kaikki matkamme varrella oppimamme asiat samaan kokonaisuuteen. Jatkossa emme ole siis enää ollenkaan niin riippuvaisia kaiken lähtökohdasta eli Unitas agenda 2015 :sta jota olemme viimeiset vuodet lainanneet joka välissä. Nyt meillä on kuitenkin ikioma, täysin Nukkuville räätälöity puolueohjelma, mikä on oikein hyvä asia!

Antoisia lukuhetkiä Nukkuvien puolue- ja eduskuntavaaliohjelman parissa!

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää Suomea!
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.