Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019

(15.2.2019) Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäen valitsijayhdistyksen kannattajakorttikeräys on käynnistynyt Keski-Suomessa. Tule mukaan yhdessä keräämään 100 nimeä Petrille ja viemään samalla Nukkuvien asiaa eteenpäin!

Jos lyhyestä ajasta huolimatta ilmaantuu myös joku muu/muita Nukkuvien kautta ehdokkaiksi haluava/haluavia, mikään ei estä tarvittaessa helposti rakentamasta Nukkuvien puolueen yhteislistan Keski-Suomeen. Jokaisen valitsijayhdistyksen on tällöin kerättävä itse omat kannattajakorttinsa.

Valitettavasti Nukkuvien puolueen kannattajakorttikeräys (5 000 nimeä) ei ennättänyt valmiiksi kevään 2019 eduskuntavaaleihin, joten virallisena puolueena emme vaaleihin osallistu. Siinä missä liikenytit, väyryset, siniset ja jopa natsit saavat valtavasti media-aikaa, meitä Nukkuvia kuoliaaksivaietaan oikein urakalla suomalaisessa valtamediassa. Edes kymmenesosa tuosta muiden saamasta media-ajasta ja Nukkuvat menisi varmasti eduskuntaan jo nyt..? Tähän liittyen jos kiinnostaa lue tarkemmin ohjelmamme luku 5: "Valtamedia on osa ongelmaa"

Petri Hirvimäki ei halua lähteä eduskuntavaaleihin minkään toisen puolueen listalta, vaan omalla valitsijayhdistyksellä. Tehdään parhaamme että se onnistuu, vaikka aikaa ei ole enää kovin kauaa. Riittävästi kuitenkin kun laitetaan hösseliksi saman tien. Tarkemmat ohjeet keräykseen katso alempaa tältä sivulta.

 

PETRIN KAMPANJAN KEIHÄÄNKÄRJET

1) Kansalaispalkka nyt! 

"Onnellinen Suomi Finland" - Suomi on muutettava latistuksen, puoluevallan, virkamiesbyrokratioiden ja tukihässäköiden Suomesta rohkeiden yksilöiden Suomeksi! Tämä tehdään lopetettamalla Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n pyörittämä jopa miljardien eurojen valtapuoluekorruptio ja siirtämällä vapautuneet resurssit maailman parhaaseen perusturvaan Nukkuvien oman "Kansalaispalkka nyt!" -mallin avulla. Petri Hirvimäki on Nukkuvien kansalaispalkka-ajattelun pääarkkitehti.

Nukkuvien ajama kansalaispalkka tarkoittaa 800/400 €/kk (aikuiset / lapset) puhtaana käteen läpi elämän jokaiselle suomen kansalaiselle ilman ulosotto-oikeutta. "Kansalaispalkka nyt!" ei ole kuten Vihreiden perustulo ja vastaavat nykysysteemin tekohengitykset, vaan Suomen todellisesta muuttamista jokaisen suomalaisen hyväksi. Sisällöt ratkaisevat, ei vain kansalaispalkan taso, joka sekin on paljon enemmän kuin mm. perustulossa. Kansalaispalkka on ajateltu maksettavan tietenkin vain Suomen kansalaisille toisin kuin perustulo.

Palkansaajat voittavat, yrittäjä voittavat. Pakotettu työttömyys voidaan käytännössä poistaa, maaseutu pitää asuttuna, opiskelijat keskittymässä opintoihinsa, isä tai äiti kotona halutessaan perheissä lasten kanssa, taata eläkeläisille kansaneläkkeen perusosaa parempi toimeentulo jne - kaikki voittavat, koska säästämme valtavasti rahaa, kohdennamme resursseja (ml. valtapuoluekorruptio) uudestaan ja kansantalouden tehokkuus lisääntyy huimasti. Kansalaispalkka sidotaan elinkustannusindeksiin. 

 

2) Reilun pelin herätys!

Suomi vuonna 2019 on monessa suhteessa epätasa-arvoinen, tehoton ja luovuutensa menettänyt kaverisosiaalikapitalismi ja toisaalta monille nöyryyttävä almutalous. Kansalaispalkkauudistus luonnollisesti korjaa erittäin tehokkaasti näitä ongelmia paitsi yksilötasolla perusturvaan liittyvissä asioissa, mutta myös yrittäjyyteen sekä markkinatalouden ja työmarkkinoitten toimivuuteen liittyvissä jutuissa

Petri Hirvimäki haluaa nostaa esille myös velallisen asemaan ulosotossa liittyvät epäkohdat, pikavippibisneksen, velkakirjakeinottelun ja lähes elinikäisen velkavankeuden lopettamisen konkurssilainsäädäntöä uudistamalla

Keskisuomalaisena Petri pitää kiinni siitä, että Keski-Suomi on tulevaisuudessa omiin vahvuuksiinsa määrätietoisesti panostava rohkeiden ja onnellisten ihmisten maakunta, jossa myös syrjäkylillä tapahtuu - ihan ilman poliitikkoja sotkemassa ja paljolti juuri "Kansalaispalkka nyt!" uudistuksen avulla! (kts. tarkemmin Nukkuvien ohjelman luku 4)

 

3) Valtamedia on osa ongelmaa!  

Aivan oleellista on ymmärtää suomalaisen valtamedian keskeinen rooli nykyisen väärän pelin ylläpitäjänä - meidän on vaadittava oikeasti puolueetonta mediaa! Todellinen muutos ei pääse koskaan tapahtumaan, ellei myös valtamedia muutu, sillä nykyisellään se suorastaan estää hyvän muutoksen tapahtumisen, jos muutos yhtään haastaa valtapuolueiden asemaa.

Nukkuvat on ottanut myös puolueena "valtamedian ongelman" voittamisen asiakseen (kts. Nukkuvien ohjelman luku 5) Toteutus on tässäkin yksinkertainen - kirjataan vain lakiin mitä tarkoittaa oikeasti puolueeton media ja vaaditaan sitä! Petri Hirvimäki ja Nukkuvat on jo aloittanut Yleisradion muuttamisen palvelemaan Suomen kansaa eikä vain eduskuntapuolueitten valtapyrkimyksiä: katso "YLE alas, kansa ylös"! kansalaisaloite. 

(Jatkuu kuvan jälkeen...)

 

  

Oma kokemus. Kokonaisuus. Rohkeus. Maalaisjärki. Yrittäjyys.

 

PETRIN SUOSITUKSET ARKADIANMÄELLE

Petri Hirvimäki on "iskä Kalervonkadulta" Jyväskylästä, jossa hän asuu avovaimonsa Marikan ja kolmen lapsensa kanssa: Hulda 10, Rafael 7 ja Robert 3 vuotta.

Petri Hirvimäki s. 1966 on niin keskisuomalainen kuin olla voi. Suvut sekä isän (kuvanveistäjä Veikko Hirvimäki, synt. 1941 Petäjävesi) että äidin puolelta (Silja Hakkarainen synt. 1939 Kinnula) ovat Keski-Suomesta. Kotikaupunkinsa Jyväskylän lisäksi Petri tuntee maakunnan joka kolkan - kiitos paljolti myös matkailuyrittäjyyden 1993-2008 Jämsänkoskella ja 1995-2000 Viitasaarella. 

Tällä hetkellä Petri Hirvimäki on päätoiminen Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) puheenjohtaja ja vapaustaistelija, sattuneesta syystä. Hänellä on takanaan monipuolinen vuosikymmenten kokemus työntekijänä, virkamiehenä ja aikuiskouluttajana eri työpaikoissa sekä myös yrittäjänä leirintäalueilla Suomessa ja toisaalta kansainvälisessä startup-maailmassa. Koulutukseltaan Petri Hirvimäki on KTM, mutta ei pidä itseään minään "perusekonomina". Osaaminen ja ihminen itsessään merkitsee, ei koulutus. 

Petri Hirvimäki on uskaltanut ja halunnut haastaa aivan yhteiskunnallisen heräämisensä alusta (2014) asti valtakunnantason poliitikkoja, ministereitä ja valtapuolueiden puheenjohtajia. Miksi ei uskaltaisi, sillä hänen tekemisensä pohjaa vahvaan ja monipuoliseen omaan osaamiseen ja kokemukseen elävästä elämästä, nykysysteemin sisäpiirien ja poliittisen kähminnän ulkopuolelta. Petri itse painottaa omaa kokemustaan etenkin siitä, miksi Suomi ei toimi.

Antoisia lukuhetkiä Nukkuvien puolue- ja eduskuntavaaliohjelman parissa - siinäpä se paras suositus Petri Hirvimäen kyvystä ymmärtää kokonaisuutta? Jatkuvasti kasvava joukko suomalaisia pitää Petrin osaamista ja rohkeutta haastaa nykysysteemiä aivan parhaana mitä Suomesta löytyy. Kun luet ohjelman voit itsekin päätellä miksi.

Petrin blogeja kannattaa lukea Uuden Suomen Puheenvuoroissa, aloita "Petrin tarinasta". Entä pärjääkö Hirvimäki studiossa? Siitä saat osviittaa mm. Alfa-TV:n haastattelusta. Kaikki tähän asti julkaistut jutut mediassa liittyvät enemmän tai vähemmän Nukkuvien puheenjohtajaan ja yhteen kolmesta perustajasta, Petri Hirvimäkeen. Erityismaininnan ansaitsee Keskisuomalainen 17.9.2018 julkaistulla jutullaan Nukkuvista ja sen puheenjohtajasta - se onkin tähän asti ainoa asiallinen isompi juttu koko suomalaisessa valtamediassa miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueesta.

 • "Tutustuin Petriin ollessani hänellä töissä ja harvemmin kohtaa noin energistä, avointa ja ystävällistä ihmistä! Eduskuntaan tarvitaan uudenlaista ajattelua ja Petri varmasti tarjoaa sitä!" (Elisa Siljander, Jämsä)
 • "Kerrankin ehdokas joka nostaa kissan pöydälle avoimesti. Suomen politiikassa on paljon pielessä. Petri sinne veivaamaan asiat kuntoon!" (Jussi Salonen, Tampere & Jämsänkoski)
 • "Laitetaan Petri Arkadianmäelle edustamaan meitä Yrittäjiä!" (Kari Hirvimäki, Jyväskylä)
 • "Petri Hirvimäki ja hänen agendansa ja Nukkuvat on jo aika lähellä 100 % keskisuomalaisille äänestäjille once in the lifetime tilaisuus antaa valtakirja, äänensä. Muutos on saatava!" (Roope Sand, Helsinki)
 • "Petri on uusia ajatuksia omaava taistelijaluonne. Hänellä on halua ja tahtotilaa yhteisten asioiden hoitoon!" (Aarni Tuisku, Teuva)
 • "Kukaan muu ei tiedä suomalaisen systeemin vääryyksiä paremmin kuin Petri, joka on taistellut suomen byrokratiaa vastaan usean vuoden ajan. Mikään ei kuitenkaan muutu jos järjestelmämme on näin pilaantunut, moni yrittäjä tietää että kukaan ei auta valtion taholta eteenpäin joten kenenkään on ihan turha olla yhteydessä minkään kehittämisen tiimoilta se on vain ajan haaskausta. Valtion virkamiehiä kiinnostaa vain oma työpaikka ja se miten paljon siitä saa palkkaa. Kaikki muut puheet on täyttä valhetta." (Vesa Tiainen, Kitee)
 • "Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepeneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous BEACHBOOST®, SLOPEBOOST® and CITYBOOST® events in Finland, UK, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with." (Mati Otsmaa, Experienced Executive, San Francisco, USA - Mati worked for Steve Jobs, Apple, in beginning of the 80*s)

(Jatkuu kuvan jälkeen...)

 

 

Petrin motto Steve Jobsia mukaillen: "Haluatko viettää loppuelämäsi juomalla poliitikkojen sokerivettä vai haluatko saada tilaisuuden muuttaa maailmaa?" 

 

PETRI HIRVIMÄEN VALITSIJAYHDISTYKSEN PERUSTAMINEN, TULE MUKAAN!

Mikäli olet Keski-Suomen vaalipiirin alueella asuva äänioikeutettu henkilö anna tukesi ja tule mukaan perustamaan Petrin valitsijayhdistystä. VAIN siten mahdollistat osaltaan Petri Hirvimäen osallistumisen eduskuntavaaleihin 2019 omalta listaltaan.

Huom! Valitsijayhdistyksessä mukana oleminen EI TARKOITA velvollisuutta äänestää Petri Hirvimäkeä eduskuntavaaleissa - sen voi siis aivan hyvin tehdä hyvän asian kannattamiseksi vaikka sinulla olisi jo toinen ehdokas katsottuna.

Pienenä lisämotivaationa jokainen vähintään 5 klp allekirjoituksia kerännyttä saa paluupostissa uniikin "NUKKUVAT.FI" - tonttulakin. Jos keräät vähintään 10 allekirjoitusta saat kaksi lakkia jne. 

 Tee seuraavasti:

 • Printtaa tämä PDF-lomake ja kerää siihen niin monta allekirjoitusta kuin haluat ja ehdit ennen 5.3.2019 Mikäli keräät max 2 allekirjoitusta riittää lomakkeen ensimmäinen sivu. Mikäli useampia käytä kakkossivua ja ota tarvittaessa siitä useampi kopio. (Muista että valitsijayhdistyksen jäsenten pitää olla äänioikeutettuja ja asua Keski-Suomessa.
 • Lähetä omat kannattajakorttisi ajoissa (mielellään helmikuun loppuun mennessä) osoitteeseen: Petri Hirvimäen valitsijayhdistys, Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä
 • Huom! viimeistään tiistaina 5.3.2019 klo 16 pitää olla 100 allekirjoitusta toimitettuna vaalipiiriin yhteensä kaikkia allekirjoituksia. Huomioi siis mm. postin kulkeminen. Voit käydä tiputtamassa allekirjoituksesi myös postiluukusta tai soittaa ovikelloa etenkin jos menee aikataulu tiukille.
 • Laita viestiä jos haluat tulla mukaan tapahtumiin Petrin keräykseen ja eduskuntavaalikampanjaan liittyen: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi tai soita 044 987 1302 Erityisesti toivomme niitä, jotka keräävät enemmän allekirjoituksia kertovan sen meille, jotta tiedämme missä keräyksessä mennään.

 

SOME JA PETRIHIRVIMAKI.COM

Käy tykkäämässä "Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019" sivusta Facebookissa ja laita sitä jakoon. Jatkossa mm. Facebookin sponsoroitu markkinointi pyörii sen kautta, se mihin meillä on varaa.

Tähän Nukkuvien alasivulle on käännetty jatkossa avautumaan myös petrihirvimaki.com Tuota osoitetta voi siis markkinoida Petrin kampanjasivuna kavereille ja ulospäin. petrihirvimaki.com on siis ikäänkuin kampanjan virallinen kotisivu.

 

SPONSOROI PETRIN VAALIKAMPANJAA

Kampanjan rahallinen sponsorointi tapahtuu seuraavalle tilille: Osuuspankki FI07 5290 0220 2873 44 Laita viitteeksi: "Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019"

Jokainen vaalityöhön saamamme euro tulee tarpeeseen mm. Facebook-markkinointiin, painatuskuluihin, matkoihin jne. Isoilla puolueilla on kymmenien miljoonien puoluetuet ja jopa miljardien välillinen korruptionsa. Meillä ei ole, emmekä halua noista osallisiksi vaan ajaa ne alas. Yhteiskunnallisesti parhaat ajatukset voittakoon!

Kiitos tuestasi!

 

PETRIN VAALIKAMPANJA ON NUKKUVIEN ASIALLA

Tule mukaan tekemään Nukkuvien asiaa entistä tunnetummaksi kevään 2019 vaalien avulla! Nukkuvien asia ei pala tulessakaan ja matkan varrella kannattaa käyttää jokainen tilaisuus yrittää murtaa valtamedian järkyttävä rooli nykysysteemin ylläpitäjänänä. Petri Hirvimäki on luvannut mm. täräyttää oikein kunnon setin Ylen vaaligallerian haastettelussa... stay tuned!

Laita sivua jakoon ja kerro kavereillesikin!

t. Petri Hirvimäki eduskuntaan 2019 -tukitiimi

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

 • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
 • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.