Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Nukkuvien joukkorahoituskampanja

Kampanjamme suomeksi täällä - our campaign in English here.

Nukkuvilla on käynnistynyt 2.3.2018 ainutlaatuinen joukkorahoituskampanja Suomessa mesenaatti.me palvelussa nimeltään "Linnan juhlat & köyhän miehen Guggenheim". Sen avulla, meidän kaikkien yhdessä tekemänä, on mahdollista saada tasoitusta sille, mitä valtapuolueet ottavat veronmaksajilta puolue- ja lehdistötukina ja välillisenä korruptiona. Kampanjan varoja voimme käyttää ajamamme hyvän yhteiskunnallisen muutoksen tekemiseen sekä myös Nukkuvien asian saamisessa julkisuuteen monin eri tavoin.

Kampanjan taustalla on osaltaan myös puheenjohtajamme Petri Hirvimäen elämäntilanne ja toisaalta se, että hän on aikoinaan syntynyt taiteilijaperheeseen. Hänen isänsä on taiteilija Veikko Hirvimäki. Kaikesta tästä on syntynyt mahdollisuus joukkorahoitukseen vastikkeineen, mielenkiintoinen kokonaisuus, jollaista toista ei varmasti ole Suomessa, kenties muuallakaan?

Tervetuloa mukaan kampanjaamme sekä rahoittajaksi omalla summallasi että tekijäksi Nukkuviin - katso yhteystiedot alla. Huomaa, että joukkorahoituskampanjamme on samalla myös jäsenyyskampanja - asiasta lisää täällä.

Welcome to participate our campaign as its supporter as well as its doer to Nukkuvat - see the contact details below. Our crowdfunding campaign is at the same a good way to attract new members to Nukkuvat. You can pay 35 eur reward in campaign and have the membership at the same time!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää Suomea!
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.