Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvien kannattajakorttihaaste 9.10.-9.12.2018 - iloinen ropina allekirjoituksia, porukalla!!

"Me allekirjoittaneet haluamme, että Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry saadaan puoluerekisteriin (rp) ja Nukkuvat pääsee osallistumaan eduskuntavaaleihin 2019. Lupaamme kerätä uusia allekirjoituksia Nukkuvien kannattajakortteihin haasteen aikana vähintään seuraavasti:"

 1. Roope Sand, Helsinki, 9.10.2018 - 100 kpl
 2. Ari Oinonen, Oulainen, 9.10.2018 - 20 kpl 
 3. Petri Hirvimäki, Jyväskylä, 9.10.2018 - 100 kpl
 4. Maria Jokinen, Jämsä, 9.10.2018 - 40 kpl
 5. Tomas Esdonk, Harjavalta, 9.10.2018 - 12 kpl
 6. Jukka Sinivaara, Kotka, 9.10.2018 - 40 kpl
 7. Timo Sotikoff, Helsinki, 9.10.2018 - 30 kpl
 8. Reino Pikkarainen, Helsinki, 9.10.2018 - 40 kpl
 9. Jarmo Luukka, Riihimäki, 11.10.2018 - 50 kpl

Tee näin osallistuaksesi

 1. Kannattajakorttihaaste ei ole juridinien sitoumus - silti mukavaa jos pidät kiinni (jos vain mahdollista) siitä minkä lupaat.
 2. Minimihaaste on 12 allekirjoitusta - sillä pääsee mukaan, ei ole paha kenellekään ja se tulee jo kolmella A4:lla! Rohkeasti vaan enemmän keräämään jos haluat kunnolla auttaa asiassa. Katso palkinnot alla.
 3. Ota haaste vastaan ja laita viesti: kannattajakortti(at)nukkuvat.fi tai tekstiviesti numeroon: 044 987 1302 ja kerro a) nimesi b) kotipaikkasi c) montako kannattajakorttia aiot kerätä.
 4. Jos haluat, voit osallistua myös anonyymisti - silloin laitamme nimesi kohdalle "anonyymi", sekä paikkakunta ja määrä, jolla haasteeseen vastaat. Kerro tästä viestissäsi.
 5. Tulosta itse tarvittavat allekirjoituspohjat täältä: nukkuvat.fi/kannattajakorttikerays. Punaisessa kuvakkeessa neljä pohjaa per A4 sivu
 6. Pyri keräämään vähintäänkin se määrä kannattajakortteja, mitä meille lupaat, enemmänkin sopii ;-) Laita kaikki kannattajakortit asianmukaisesti postiin viimeistään 9.12.2018. Osoitteet jne katso tarkemmin: nukkuvat.fi/kannattajakorttikerays
 7. Aina kun joku uusi ottaa haasteen vastaan kauttasi pyydä häntä lukemaan tämä sivu ja toimimaan kohdan 3) mukaan ja laittamaan tiedot itsestään meille. Lisäämme hänet haastelistaan ja lumipallo vyöryy eteenpäin...

Kättä pidempää keräykseen jos tarvitset?

Muutama apuväline keräykseen jos tunnet tarvetta (etenkin suuremman määrän kerääjät):

 • kannattajakorttikeräys puffi tulostettavaksi
 • Tätä YouTube-tsemppausvideota voit pyörittää ihmisiä tavatessasi
 • Nukkuvien kannattajakorttiflyeriä voit tilata niin monta kuin haluat hintaan 10 senttiä kappale. Minimi erä 50 kpl sis postikulut. Tilaa täältä: kannattajakortti(at)nukkuvat.fi

Porukkatsemppiä ja kaverimarkkinointia N.Y.T.

 • Liity mukaan Nukkuvien kannattajakorttihaasteen Facebook ryhmään keskustelemaan keräyksen sujumisesta, tekniikoista ja sattumuksista! Porukalla hauskempaa!
 • Pyri sinäkin koko ajan saamaan uusia kerääjiä mukaan haasteeseen, jotta kerääjämäärä kasvaa koko ajan - tämä on oleellista jatkossa onnnistuaksemme! Pidä Nukkuvien asiaa esillä, pyydä kaverisi mukaan, tee Facebook postauksia, jossa jaat tätä sivua tai haasteen Facebook-sivua jne. Pörinää kenttään! ;-) 
 • Jos olet Nukkuvien FB-ryhmissä, sieltä kannattaa kaivaa ainakin omat kaverit mukaan aivan ensimmäisenä! Korosta kavereillesi sitä, että 12 allekirjoitusta ei ole paha kerätä hyvän asian puolesta.

Palkinnot

 • Kaikki saavat hyvän mielen kun tekevät tärkeää asiaa ja yrittävät parhaansa. Iso kiitos siitä jo etukäteen!!
 • min. 40 korttia keränneet saavat Nukkuvien "NUKKUVAT.FI" brodeeratun tonttulakin - se päässäsi olet Nukkuvien sankari ja pikkujoulujen parasta A-ryhmää!
 • min 100 keränneet saavat lisäksi kutsun tuomaristoon Toripolitiikan SM 2018 -finaaliin la 15.12.2018 ja samassa yhteydessä Nukkuvien pikkujouluihin (joko Helsinki tai Jyväskylä)

Uusia ideoita?

 • Olisiko sinulla ideaa mukavasta palkinnosta tai uudesta tehokkaasta tavasta kerätä kortteja? Kerro se meille. Rahaa meillä ei ole isommin, mutta sehän ei kaikkea merkitse.

Money

 • Voit tukea keräystämme myös taloudellisesti maksamalla haluamasi Nukkuvien kannattajajäsenmaksun Holvi tilillämme. 

 

Tsemppiä keräykseen!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!