Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Allekirjoita, osallistu, jaa!

Nukkuvat uudistaa suomipolitiikkaa ja esittelee maailman ensimmäisen internetissä tapahtuvan suomalaisen puolueen kannattajakorttikeräyksen! 

Lähde mukaan haastamaan nykysysteemiä tehokkaammin ja helpommin kuin koskaan. Jaa tämä tieto kaverillesikin - Suomi tarvitsee Nukkuvien puolueen eduskuntaan!

Katso ohjeet allekirjoitukseen oheisen tsemppausvideon alapuolelta - menee muutama minuutti ja homma osaltasi hoidettu, me hoidamme loput. Unohda postimerkit, kirjekuoret ja printtailut ja tee kanssamme historiaa! Ohjeissa on toki kuvattu myös perinteinen paperille tehty allekirjoitus jos haluat sukulaiset ja kaverit mukaan... 

Keräämme tarvittavat 5 000 allekirjoitusta, jotta Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) saadaan rekisteröityä puolueeksi ja voimme osallistua vaaleihin eli alkaa toden teolla vaikuttamaan suomipolitiikassa.

Tietosi ovat luottamuksellisia eikä allekirjoituksesi näy julkisesti. Kannattakortin allekirjoittaminen ei tarkoita sitoutumista äänestää tietyllä tavalla tulevissa vaaleissa. Kannattajakortin voi allekirjoittaa myös vaikka olisi jonkun toisen puolueen jäsen. (Ohjeet kuvalinkin jälkeen...)

Ohjeet sähköiseen allekirjoitukseen:

 1. Klikkaa auki oheinen sähköinen allekirjoituspohja (allaolevat ohjeet myös dokumentissa)
 2. Kirjoita tietosi  tikkukirjaimilla lomakkeen yläosaan sekä päiväys alaosaan. Tarkista tiedot.
 3. ALLEKIRJOITA - suosittelemme älypuhelinta tai tablettia, jolloin sormella hyvä allekirjoittaa.
 4. Varmenna allekirjoituksesi ohjeen mukaan sähköpostissa.
 5. Kiitos ja onneksi olkoon!

Ohjeet paperiseen allekirjoitukseen:

 1. Klikkaa auki haluamasi joko esitäytetty 1 kpl PDF allekirjoituspohja tai 4 kpl PDF allekirjoituspohja sukulaisia ja kavereitasi varten myös.
 2. Kirjoita tietosi tikkukirjaimilla lomakkeen yläosaan sekä päiväys alaosaan. Tarkista tiedot.
 3. Printtaa dokumentti
 4. ALLEKIRJOITA - kuulakärkikynällä paperille.
 5. Lähetä kannattajakortti tai useampi meille postissa osoitteeseen: Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry, Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä.
 6. Kiitos ja onneksi olkoon!

Hyvä mieli ja mahdollisuus muuttaa isänmaatamme hyvään suuntaan on paras palkintomme - oheisilla namiskoilla voit jakaa tietoa Nukkuvien kannattajakorttikeräyksestä kavereillesikin, kiitos!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

 • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
 • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.