Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaali-kapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Nukkuvien kannattajakorttikeräys

Keräämme tarvittavat 5 000 allekirjoitusta, jotta Nukkuvien puolue - Nukkuvat saadaan rekisteröityä puolueeksi ja voimme osallistua vaaleihin eli alkaa toden teolla vaikuttamaan suomipolitiikassa.

Tietosi ovat luottamuksellisia eikä allekirjoituksesi näy julkisesti. Kannattakortin allekirjoittaminen ei tarkoita sitoutumista äänestää tietyllä tavalla tulevissa vaaleissa. Kannattajakortin voi allekirjoittaa myös vaikka olisi jonkun toisen puolueen jäsen.

Nukkuvien kannattajakorttikeräys aktivoituu oleellisesti kesän 2018 aikana! Olemme jatkossa jatkuvasti kadulla eri puolilla Suomea ja osallistumme myös tapahtumiin. Pian painoon menevä (11.6.2018 tilanne) ja ihmisille jaettava Nukkuvien kannattajakortti -flyer tulee olemaan yksi keskeisistä työkaluista viestiä asiaa ihmisille.

Allekirjoita oma kannattajakorttisi joko meidät kerääjät kadulla nähdessäsi tai netissä - ohjeet alla. Ja jos etulinja kiinnostaa, tervetuloa mukaan kannattajakorttien kerääjäksi eri puolille Suomea: ota yhteys nukkuvat@nukkuvat.fi tai soita 044 987 13 02

kannattajakortti PDF2

  1. Klikkaa auki ylläoleva esitäytetty PDF dokumenttipohja.
  2. Kirjoita tietosi  tikkukirjaimilla lomakkeen yläosaan sekä päiväys alaosaan. Tarkista tiedot. (Voit tehdä tämän myös käsin kirjoittaen ensin tulostettuasi pohjan)
  3. Tulosta dokumentti 
  4. Tarkista että tiedot oikein vielä kerran. 
  5. ALLEKIRJOITA dokumentti kuulakärkikynällä
  6. Lähetä kannattajakortti osoitteeseen: 

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

Pidetään kannattajakorttiasiaa yhdessä esillä. Huomaa sivun alareunassa olevat kätevät jakotyökalut somea varten. Tsemppiä keräykseen itse kullekin!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää Suomea!
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.