Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaali-kapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Allekirjoita Nukkuvien kannattajakortti!

Keräämme tarvittavat 5 000 allekirjoitusta, jotta Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) saadaan rekisteröityä puolueeksi ja voimme osallistua vaaleihin eli alkaa toden teolla vaikuttamaan suomipolitiikassa.

Nukkuvat on viime aikoina laittanut turbovaihteen päälle kannattajakorttikeräyksessä - lue Nukkuvien puheenjohtajan Petri Hirvimäen postaus asiasta täältä. 

Sinulla on neljä vaihtoehtoista tapaa osallistua Nukkuvien kannattajakorttikeräykseen, valitse niistä itsellesi sopivin:

 • Jos näet Nukkuvien kannattajakorttikerääjän kadulla tai hän rimpauttaa ovikelloasi - ole hyvä, anna tietosi ja allekirjoita!
 • Allekirjoita kannattajakortti tapahtumissa, joihin osallistumme (lista täydentyy pian): 6.7.2018 Jämsänkosken markkinat 16.-20.7.2018 Suomi Areena, Pori
 • Eri puolilla Suomea olevien keräyspisteiden kautta - pyydä henkilökunnalta Nukkuvien kannattajakortti allekirjoitettavaksesi ja anna se takaisin. Keräämme kortit myöhemmin. Ohessa tällä hetkellä 7.7.2018 sovitut paikat (lista täydentyy pian): General Way Pub, Jämsänkoski, Old's Gym Jämsänkoski
 • Tulosta kannattajakortti itse ja lähetä se suoraan meille postissa. kts ohjeet alla.

Tietosi ovat luottamuksellisia eikä allekirjoituksesi näy julkisesti. Kannattakortin allekirjoittaminen ei tarkoita sitoutumista äänestää tietyllä tavalla tulevissa vaaleissa. Kannattajakortin voi allekirjoittaa myös vaikka olisi jonkun toisen puolueen jäsen.

Nukkuvien kannattajakortti -flyer on keskeinen työkalu viestiä asiaa ihmisille - siinä Nukkuvien idea on hyvin kiteytettynä. Jatka puolueohjelmaan jos siltä tuntuu. Jos etulinja kiinnostaa, tervetuloa mukaan kannattajakorttien kerääjäksi eri puolille Suomea: ota yhteys nukkuvat@nukkuvat.fi tai soita 044 987 13 02. 

Pidetään kannattajakorttiasiaa yhdessä esillä. Huomaa sivun alareunassa olevat kätevät jakotyökalut somea varten. Tsemppiä keräykseen itse kullekin!

t. Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

(Huom! alla ohjeet kannattajakortin omatoimiseksi tulostamiseksi ja lähettämiseksi meille.)

 

 1. Klikkaa auki ylläoleva esitäytetty PDF dokumenttipohja.
 2. Kirjoita tietosi  tikkukirjaimilla lomakkeen yläosaan sekä päiväys alaosaan. Tarkista tiedot. (Voit tehdä tämän myös käsin kirjoittaen ensin tulostettuasi pohjan)
 3. Tulosta dokumentti 
 4. Tarkista että tiedot oikein vielä kerran. 
 5. ALLEKIRJOITA dokumentti kuulakärkikynällä
 6. Lähetä kannattajakortti osoitteeseen: 

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry, Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

 • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää Suomea!
 • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.