Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tutustu, allekirjoita, jaa!

(29.4.2021) Käynnistämme verkostomarkkinointia Nukkuvien kannattajakorttikeräystä varten! Jos haluat mukaan keräämään kortteja sähköisesti verkossa, tulet vain mukaan Nukkuvien keräysverkoston facebook ryhmään. Yhdessä se on hauskaa!

(17.3.2021) Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n  sähköinen kannattajakorttikeräys puolueeksi rekisteröitymistä varten on alkanut puoluerekisteri.fi palvelussa. 

Käy tutustumassa ja antamassa oma kannatuksesi helposti vaikka kotisohvalta. Katso oheiselta videolta puheenjohtajamme pieni tsemppaus keräykseen liittyen.

Keräämme tarvittavat 5 000 allekirjoitusta max. vuoden aikana. Sitten voimme osallistua vaaleihin puolueena ja alkaa toden teolla vaikuttamaan suomipolitiikassa.

Allekirjoituksesi tapahtuu vahvalla pankkitunnistautumisella. Tietosi eivät näy julkisesti. Kannattakortin allekirjoittaminen ei tarkoita sitoutumista äänestää tietyllä tavalla tulevissa vaaleissa. Kannattajakortin voi allekirjoittaa myös vaikka olisi jonkun toisen puolueen jäsen.

Kerro keräyksestä myös kavereillesi, sillä sekin auttaa kovasti, kiitos!

Keräysterveisin!

Nukkuvat

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!