Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Nukkuvien kansalaisaloitteet

Nukkuvat on tehnyt neljä kansalaisaloitetta olemassaolonsa aikana:

Kaksi yllä olevista aloitteista on alunperin ideoitu jo Nukkuvien edeltäjän, Unitas kansanliikkeen, aikana 2014-2017. Näitä ovat aloitteet kansalaispalkasta ja jäsenkirjaministereiden vaihtamisesta asiantuntijaministereiksi.

Kahden muun aloitteen inspiraatio on puolestaan tullut enemmänkin matkan varrella kohdatessamme sen järkyttävän seinän, miten nykysysteemi kohtelee uusia yhteiskunnallisia oivaltajia. Tähän kategoriaan kuuluvat aloitteet YLE:n organisoimiseksi uudelleen sekä puoluetuen lakkauttamiseksi.

Kansalaisaloitteen 50 000 allekirjoituksen rajapyykkiin on ollut vielä melkoisesti matkaa, mutta ei muutama tuhat allekirjoitusta per aloite ole mikään huono saavutus ollut. Tämä on saatu aikaan olosuhteissa, joissa suomalainen valtamedia ei ole katsonut asiakseen kirjoittaa yhtään mitään Nukkuvien tärkeistä uusista avauksista. Tottakai sellainen vaikuttaa, paljon.

Silti mielenkiintoista taas nähdä miten parhaillaan aktiivinen aloitteemme: "Jäsenkirjat pois ministereiltä ja asiantuntijat tilalle" tulee menestymään? Vaikka valtamedia vaikenisi siitä alussa, luulisi sen kiinnostavan ihmisiä somessa jakaa ja keskustella? 

Käy tutustumassa ja allekirjoittamassa huolellisesti laadittu "vallankumousaloitteemme". Tehdään siitä yhdessä menestys seuraavan puolen vuoden aikana. Viedään se eduskuntaan ja otetaan tärkeä asia kansalaiskeskusteluun vaikka miten valtamedia haraisi vastaan!

Kaikissa Nukkuvien kansalaisaloitteisiin liittyvissä asioissa ota yhteys Nukkuvien puheenjohtajaan Petri Hirvimäkeen petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi puh. 044 987 1302. Petri on ollut keskeinen henkilö kaikkien kansalaisaloitteiden takana.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry

Fields marked with * are required.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.