Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaali-kapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

NUKKUVAT LIITOON - KYMMENEN POINTTIA!

1) Rekisteröity Nukkuvien puolue - Nukkuvat r.p. (”Nukkuvat” nukkuvat.fi) pystyyn. Ainutlaatuinen uusi konsepti, jolla noustaan suurimmaksi puolueeksi lähivuosien aikana. Jos joku väittää, että se on mahdotonta katsokaa mitä tapahtuu Euroopassa ja Ranskassa!

2) Teemme "Nukkuvan manifestin" – eli väännetään asia rautalangasta ihmisille ja kutsutaan ihmiset mukaan tekemään ”nukkuvaa vallankumousta”. Fokus eduskuntavaaleissa 2019.

3) Kannattajapotentiaali ja tarve uuteen ajatteluun on valtava. Sellainen joka kanavoi kansan tunnot oikein ja samalla innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. Kolmasosa vaaleissa äänestämättömistä riittäisi Suomen suurimman puolueen asemaan. Äänestämättömät heräävät kun huomaavat, että heille on perustettu ikioma puolue, jolla on uusia raikkaita ajatuksia ja jolla on takataskussaan itse luotu maailman paras kansalaispalkkasysteemi. Toisaalta lasken Nukkuvien potentiaaliin myös noin kolmasosan kaikkien valtapuolueitten äänestäjistä eli liikkuvat äänestäjät.

4) ”Nukkuvat” – helppo käsittää sekunnissa mikä on homman nimi ja uuden puolueen muistaa jokainen heti kun se tulee vastaan. Tietenkin voimme myös muokata käsitteitä sopivasti uusiksi.

5) Iso juttu markkinoinnin kannalta on myös, että valtamedia ei voi mitenkään kuoliaaksivaieta Nukkuvia (kuten minulle on yritetty tehdä - täällä syy miksi ja miten), koska sitä enemmän se menee somessa läpi. Emme ole riippuvaisia kuudesta päätoimittajasta ja tämä säästää myös rahaa. Saa meistä toki kirjoitella, mutta nykyisin valtamedia on iso osa ongelmaa...

6) Ne käytännön toimet, joilla Suomi muuttuu ja synnytetään uusi peli on jo mietitty pitkälle ja esitelty Unitaksen agendassa. Luku 6 ”Kymmenen askelta vapauteen.” Ei niihin tietenkään pidä hirttää kiinni vaan askel tai useampi kerrallaan soveltaen. (Päivitetty 26.1.2018 - katso Nukkuvien puolueohjelma, jossa ajantasaisin tieto ja myös Unitas agendan asiat soveltuvin osin.)

7) Erittäin tärkeää, että jätetään turhat asiat agendalta eli luodaan se "suomipolitiikan kolmas rintama", josta olen kirjoittanut (huom! tuossa blogissa osin jo vanhaa tietoa). Haastetaan siis vain ja ainoastaan sisäisesti, koska se riittää hyvin pitkälle ja saa ihmiset yhteen. Nukkuvat on nimenomaan ”Rötösherrat kuriin!” puolue eli ei pitäisi olla mitään ideologista ongelmaa tulla mukaan Nukkuviin.

8) Takana on myös synnyttämäni (ja jatkossa yhdessä kehittämämme) unitarismi-aate eli kokonainen uusi jatkuvasti kehittyvä yhteiskunnallinen ajatusmalli käsitteineen, sen siemenperunat. Paitsi että sen käytäntöön vieminen on parasta isänmaalle, on se myös hyvin potentiaalista ”uuspopulismia”. Unitarismi on universaali atomitason lähestymistapa politiikan ja yhteiskunnallisen innovoinnin ongelmiin. Siitä voi yhdessä tehdä tieteellisen akateemisen jutun kun aika ja resurssit antavat myöten.

9) Nukkuvat olisi erilainen kuin muut puolueet jo rakenteeltaan saati ohjelmaltaan. Puoluedemokratian vieminen uudelle tasolle – hollitupameininki? ;-) Noh, tästäkin asiasta pitää keskustella ja yhdessä oivaltaa ja kehittää uutta, jolla saamme ihmiset mukaan. En ole ollut puolueissa niin en väitä tietäväni kaikkea.

10) Money talks – rahoitus järjestyy. Siinäkin innovoidaan ja kannattajieni kautta meillä on reaaliomaisuutta, jota he ovat valmiita luovuttamaan kampanjointiin. En avaa kaikkia ”liikesalaisuuksia” tässä vaan totean, että Nukkuvien konseptiin sopivia rahoitustapoja on mietitty.

15.6.2017

Petri Hirvimäki (pj) 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää Suomea!
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.