Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvien kansalaisaloitteet

Nukkuvat on tehnyt neljä kansalaisaloitetta olemassaolonsa aikana:

Kaksi yllä olevista aloitteista on alunperin ideoitu jo Nukkuvien edeltäjän, Unitas kansanliikkeen, aikana 2014-2017. Näitä ovat aloitteet kansalaispalkasta ja jäsenkirjaministereiden vaihtamisesta asiantuntijaministereiksi.

Kahden muun aloitteen inspiraatio on puolestaan tullut enemmänkin matkan varrella kohdatessamme sen järkyttävän seinän, miten nykysysteemi kohtelee uusia yhteiskunnallisia oivaltajia. Tähän kategoriaan kuuluvat aloitteet YLE:n organisoimiseksi uudelleen sekä puoluetuen lakkauttamiseksi.

Kansalaisaloitteen 50 000 allekirjoituksen rajapyykkiin on ollut vielä melkoisesti matkaa, mutta ei muutama tuhat allekirjoitusta per aloite ole mikään huono saavutus ollut. Tämä on saatu aikaan olosuhteissa, joissa suomalainen valtamedia ei ole katsonut asiakseen kirjoittaa yhtään mitään Nukkuvien tärkeistä uusista avauksista. Tottakai sellainen vaikuttaa, paljon.

Kaikissa Nukkuvien kansalaisaloitteisiin liittyvissä asioissa ota yhteys Nukkuvien puheenjohtajaan Petri Hirvimäkeen petri.hirvimaki@nukkuvat.fi puh. 044 987 1302. Petri on ollut keskeinen henkilö kaikkien kansalaisaloitteiden takana.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!