Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Nukkuvien puoluetapahtumat ovat tällä hetkellä koronatauolla - palaamme asiaan kun tilanne Suomessa normalisoituu taas! 

 

***

Tällä sivulla kaikki Nukkuvien tulevat ja menossa olevat tapahtumat. Edellisten lisäksi myös kaikki menneet tapahtumat  löydät Nukkuvien Facebookista kohdasta "tapahtumat".

Toripolitiikan SM-kisat 2018

AJANKOHTA

Kisan aloitus oli 15.9.2018 klo 12-18 Helsingin Rautatientorilla. (Sittemmin olemme olleet päivisin klo 13-18 Narinkkatorin Kappelin vieressä Simonkadun suuntaan) Kisa kestää kaikkine vaiheineen joulukuun 2018 alkuun asti ja laajenee muillekin paikkakunnille (kts. paikkakunnat). Mukaan pääsee alkukarsinnan ajan eli n. marraskuun puoliväliin asti.

NETISSÄ 

Kisan Facebook sivuilta löydät osallistujien kisasuoritukset, tietoa ja tunnelmia. Nukkuvien tapahtumasivuilta löytyvät tapahtuman säännöt ja viralliset tiedot.

IDEA

Toripolitiikan SM-kisoihin ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat päästä estradille ja kisaamaan täysin puoluekannasta riippumatta.

Oletko sinä räväkkä toripoliitikko, josta kukaan ei vielä oikein tiedä mitään? Somessa sinulla ei välttämättä ole juurikaan seuraajia ja peukkua tulee harvakseltaan... tai sitten sinulla on iso lauma faneja jo? Et ole koskaan halunnut mennä mihinkään puolueeseen, ainakaan tähän asti?

Toripolitiikan SM-kisat on juuri sinunlaisiasi varten! Se on tapa todistaa osaamisesi politiikan saralla kertaheitolla. Jos ajattelusi on tietyissä perusasioissa yhteneväinen, tervetuloa mukaan vaikkapa Nukkuvien eduskuntavaaliehdokkaaksi jos rahkeesi ja motivaatiosi riittävät.

Vai oletko jo tunnettu politiikan ammattilainen, puolueaktiivi, kunnanvaltuutettu tai jopa kansanedustaja jossain toisessa puolueessa? Tule mukaan, emme suinkaan väheksy meriittejäsi ja puoluetaustaasi, mutta huomaa että Toripolitiikan SM-kisoissa eivät vanhat meriitit ja jäsenkirjat paina mitään, vain päivän kunto ratkaisee -

vuoden 2018 paras toripoliitikko voittakoon!

PAIKKAKUNNAT

Jatkossa aina siellä missä on Nukkuvien kannattajakorttikeräys, siellä on myös Toripolitiikan SM-kisat 2018. Nukkuvat järjestää 15.9.2018 alkaen non-stop kannattajakorttikeräyksen Helsingissä päivittäin klo 12-18/20 vaihdellen Rautatientorin ja Narinkkatorin välillä sopivasti.

27.9.2018 alkaen Toripolitiikan SM 2018 myös Jyväskylän kauppatorilla torikahvila Marian läheisyydessä arkisin n. klo 9-14 kelien mukaan.

Nukkuvien kannattajakorttikeräyspisteitä on hieman myöhemmin syksyn aikana ainakin myös Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa - aikataulut muun kuin Helsingin osalta täsmentyvät tänne pian.

Mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan organisoimaan touhua ja myös laajentamaan kisaa omalle paikkakunnallesi ota yhteyttä: toripolitiikanSM(at)nukkuvat.fi Etsimme myös yrityskumppaneita Toripolitiikan SM-kisa 2018 välierä- ja loppukilpailun toteuttamisvaihetta varten. Sähköposti sama.

SÄÄNNÖT

Toripolitiikan SM-kisa 2018 noudatetaan Suomen lakia ja asetuksia mitä tulee mm. sananvapauteen. Jokainen osallistuja vastaa omista sanomisistaan itse. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa epäasialliseksi katsomansa materiaalin. Herkästi emme puutu, sitä ei tarvitse pelätä.

Kilpailun järjestäjällä on kaikki oikeudet kisan aikana tuotettuihin materiaaleihin. Oikeudet koskevat mm. materiaalien (videoiden jne) levittämistä kisan tarkoitusta edistävällä tavalla internetissä tms. tavalla.

Osallistuminen on avoin kaikille eikä se edellytä Nukkuvien kannattajakortin allekirjoittamista eikä Nukkuvien ohjelman mukaisia käsityksiä yhteiskunnallisista asioista. Kriteereinä kisassa pärjäämisessä on paitsi yleisöltä saamasi suosio, myös se miten hyvä supliikki sinulla on aidossa tilanteessa, toreilla ja turuilla esittää näkemyksiäsi.

JÄRJESTÄJÄT JA TUOMARISTO

Kisan järjestelyistä vastaa Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) yhdessä kumppaneiden kanssa. Tuomariston puheenjohtajana on Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäki. Kutsumme syksyn aikana tuomaristoon myös muita politiikan ja yhteiskunnallisten asioitten kuumia nimiä. Huomaa, että myös yleisön peukut vaikuttavat, ei vain tuomariston mielipide.

KILPAILUN KULKU

Kisassa on kolme vaihetta: 1) alkukarsinta 2) paikkakuntakohtaiset välierät 3) loppukilpailu. Alkukarsinta kestää noin marraskuun puoliväliin, jonka jälkeen välierät ja loppukilpailu marras- joulukuussa 2018.  Tiedotamme tarkemmista ajankohdista ja paikkakunnista tällä sivulla myöhemmin sekä myös kisan Facebook-sivulla, joka toimii kisan keskipisteenä internetissä, esittelee kaikki osallistujat jne

ALKUKARSINTA 15.9.-18.11.2018

Toripolitiikan SM-kisaan 2018 osallistuminen tapahtuu tulemalla kannattajakorttikeräyspisteeseemme ja toimimalla alla olevien ohjeiden mukaisesti.

  • Sinulle esitetään max 4 minuutin aikana 3-6 kysymystä politiikasta ja vastauksesi (mielipiteesi) videoidaan Facebookiin järjestäjän toimesta suoratoistona (live) kilpailun FB sivulle. Saat sanoa kerran "ohi" mikäli et jostain teemasta halua tai osaa kertoa mielipidettäsi.
  • Voit katsoa videon saman tien ja jos olet tyytyväinen se jää suoritukseksesi alkukarsinnassa
  • Halutessasi voit tehdä toisen max 4 minuutin videon. Jos teet kaksi videota päätät itse kumpi jää kilpailusuoritukseksesi. Hylätty video menee roskakoriin ja kilpailuvideosi jää Toripolitiikan SM-kisan Facebook sivulle alkukarsintaa varten omalta osaltasi.
  • Nukkuvat jakaa videoita some kanavissaan. Tee myös sinä niin - videosi tykkäyksien määrällä on merkitystä osaltaan kilpailussa menestymiseen. Huom! suhteutamme peukut osaltaan siihen aikaan jonka eri videot ehtivät olla nähtävillä ennen alkukarsinnan päättymistä.
  • Tuomaristolla on myös oikeus nostaa haluamiaan huonosti tykättyjä videoita (kilpailijoita) välierään.

VÄLIERÄ- JA LOPPUKILPAILUVAIHE 19.11.-9.12.2018

  • Välierävaiheen ja loppukilpailun asiat, paikkakunnat ja aikataulut täsmentyvät myöhemmin syksyllä.

PALKINNOT

  • Tiedotamme yhteistyökumppaneitemme kanssa palkinnoista myöhemmin.
  • Osin tottakai huumorimielellä järjestettävän kisan parhailla on mahdollista edetä omalla "poliittisella urallaan" - ainakin Nukkuvissa se on pelin henki!
  • Maine ja kunnia, jonka kaikkien aikojen ensimmäisen Toripolitiikan SM-kisan suomen mestari ja mitalistit saavat on tietenkin paras palkinto itsessään, puhumattakaan rohkeudestasi osallistua kilpailuun koskien kaikkia kilpailijoita, respect!

TIEDUSTELUT

sähköposti: toripolitiikanSM(at)nukkuvat.f, puhelin: 044 987 1302 tai Facebookissa (lähetä viesti)

*** 

Tervetuloa mukaan Toripolitiikan SM 2018 -kisaan!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!