Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

EDUSKUNTATALON PORTAIDENVALTAUS

  • La 19.5. klo 12-15 Eduskuntatalon edusta, Helsinki

Nukkuvien vallankumousviikko 15.-19.5.2018 huipentuu lauantain 19.5. klo 12-15"Eduskuntatalon portaidenvaltaukseen" eduskuntatalon edessä.

Tapahtuma on Nukkuvien mielenilmaus isänmaamme vakavaa ylipolitisoitumista ja kaverisosiaalikapitalismia vastaan kansanvallan, reilun pelin ja sovinnon puolesta! Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp) esittelee tavoitteensa ja ohjelmansa: ”Reilun pelin herätyksen”. Myös Nukkuvien kannattajakortin allekirjoitus käy todella helposti paikan päällä tapahtuman aikana!

Nukkuvat keskittyy 100% nykysysteemin sisäiseen haastamiseen. Siksi mm. Nato, EU, Euro, Markka ja mamu/matu -retoriikka kannattaa jättää kotiin. Tästä asiasta kannattaa lukea Nukkuvien puolueohjelman luku 6.

Iskulauseita, joita voi tilaisuudessa käyttää (omien lisäksi ym. reunaehdoilla) ovat esimerkiksi: "Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!" "Nukkuvat on suomipolitiikan kolmas tie" "Kansalaispalkka NYT!", "Puoluetuki on demokratian irvikuva!" /// "Keskusta on maaseudun suuri latistus!", "Kokoomus on kapitalismin sossu!", "Demarit vie suomalaisen työn Kiinaan!", "Valtamedia - portinvartijamedia!"

"Eduskuntatalon portaidenvaltaus" alkaa hauskalla herätysjumpalla. Otamme tapahtumaan puhujiksi halukkaita. Tilaisuudessa on myös kiertävä mikki. Tapahtuma löytyy Nukkuvien Facebookista, jossa voit ilmoittautua siihen (ei pakollista) ja helposti pyytää myös ystäviäsi mukaan osallistumaan siihen. Facebookissa voi myös keskustella tapahtumasta. Tapahtumaa säestää haitarimusiikki.

Twitterissä ja Facebookissa: #portaidenvaltaus

Tiedustelut ja ehdotukset tapahtumaan liittyen: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 / timo.sotikoff(at)outlook.com, puh. 050 431 6030

Laitetaan yhdessä sanaa kiertämään, kiitos!!!

TERVETULOA PORTAIDENVALTAUKSEEN!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.