Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Reilun pelin herätys - Nukkuvien puolue- ja eduskuntavaaliohjelma 2018 - 2019

  1. Johdanto                            
  2. Suomi vuonna nolla
  3. Visio 2030 – Onnellinen Suomi Finland
  4. Nukkuva vallankumous
  5. Valtamedia on osa ongelmaa 
  6. Pidetään peli yksinkertaisena!

(Kiireiselle lukijalle ohjeeksi: lue vain johdanto 1. ja luvut 3. ja 4. jos haluat tietää vain visiomme ja ohjelmamme toimenpiteet. Taustoineen kaikkineen "Reilun pelin herätyksen" lukee kokonaan noin puolessa tunnissa riippuen lukunopeudestasi. Voit lukea ohjelman tästä nettiselaimelta tai PDF-muodossa sivunumeroiden ja kuvien kera. Halutessasi se on PDF-muodossa helppo myös tulostaa paperille. Säädä teksti sopivan kokoiseksi itsellesi ja anna palaa - antoisia lukuhetkiä! ;-)

 

***

1. JOHDANTO

Nukkuvat on pelinmuutospuolue, nykypeli on väärä peli! 

Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp):n ohjelmassa  on kyse siitä, että ajamme alas pullamössöeliittimme ylläpitämän väärän vallan sekä siitä johtuvan yhteiskunnallisen epätasa-arvon ja mielivallan. Siirrämme vapautuneet resurssit a) maailman parhaaseen perusturvaan Nukkuvien oman kansalaispalkkamallin kautta b) pysyvään veroasteen alennukseen ja c) siihen, että nostamme jokaisen suomalaisen suvereenisti systeemin yläpuolelle. 

Muutokseen liittyy oleellisesti myös maamme poliittisen päätöksenteon uudistaminen siten, että päätöksiä tehdään jatkossa asiat edellä eikä puoluepolitiikka edellä kuten nykyisin.

Edellinen on täysin mahdollista lopettamalla maamme vakava ylipolitisoituminen ja kansalaisia härskisti eriarvoistava poliittinen korruptiomme – se tehdään ajamalla alas nykyinen valtapuoluediktatuuri ja sen harjoittama kaverisosiaalikapitalismi. Oleellista on myös nähdä suomalainen valtamedia osana ongelmaa ja toimia sen mukaan taktisesti oikein ”nukkuvan vallankumouksen” vyörytyksessä.

Edellisestä seuraa automaattisesti kansantaloutemme huomattava tehostuminen sekä luovuuden ja innovointikyvyn raju harppaus eteenpäin niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Rakennamme yksinkertaisen, rohkean ja onnellisen Suomi Finlandin, isänmaan, jossa yksikään suomalainen ei koskaan tipu mistään minnekään. Suomesta tulee hyvinvoiva oikeusvaltio, jossa ei nöyryytetä ihmisiä. Tämän saavuttaminen ei riipu ulkoisista tekijöistä niin paljon kuin moni ajattelee. Se on ennen muuta suomalaisten sisäinen asia, ja siksi tehtävissä, jos vain itse haluamme – voit aloittaa vaikka heti allekirjoittamalla Kansalaispalkka nyt! -kansalaisaloitteemme!

 

"Kaikki oikeudettomat, köyhät ja sorretut, kaikki uutta luova työväki, entreprenöörit ja hyvät kapitalistit liittykää yhteen - 2000-luvun suuri vapaustaistelu on alkanut (Petri Hirvimäki)

 

2. SUOMI VUONNA NOLLA

Kokoomus on kapitalismin sossu!

Mikä on Kansallinen Kokoomus r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Mitä ovat Kokoomuksen puheet "mahdollisuuksien tasa-arvosta" niin kauan kuin meillä on Tekesit (Business Finland), Elyt, Sitrat, Team Finlandit ja muut veronmaksajien rahoilla lutraavat virkamiesarmeijat vettä kaivoon kantamassa? Kansallinen Kokoomus r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Kokoomus pitää oikeutenaan jakaa pullamössöä toisille ja piikkilankaa toisille yrittäjille ja start-upeille ja varmistaa siinä samalla itselleen massiivinen vaalirahoitus – näppärää Kokoomus, Stubb ja Orpo, suorastaan nerokasta!

Demarit vievät suomalaisen työn Kiinaan!

Mikä on Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Väittääkö joku tosissaan, että politrukkien ja ay-pamppujen kotipuolue SDP suomalaista palkka- ja työmarkkinamonopolia peukuttaessaan olisi jotenkin työmiehen tai toimihenkilön asialla enää 2010-luvulla? Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. SDP pitää oikeutenaan jakaa "työsuhdeturvaa" toisille ja portinvartiointia tai kengänkuvaa toisille. Kohta onneksi jo helpottaa, sillä pian ei yövuoron eväsleipien syöjiä tehtaissamme enää ole – Rinne, Ihalainen ja muut demarit, viimeinen mies sammuttaa valot!

Keskusta on maaseudun suuri latistus!

Mikä on Suomen Keskusta r.p nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Miksi Keskusta "ajaa maaseudun asiaa" raiskaamalla luontoa taloudellisesti järjettömillä aukkohakkuilla ja käkkärämäntypelloilla, miksi se haluaa latistaa maaseudun ihmiset tukihässäköillä? Suomen Keskusta r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Keskusta pitää oikeutenaan pakottaa (jäljelle jääneet) maaseudun ihmiset yhteen muottiin, olemaan ajattelematta ja äänestämään itseään. Keskusta, Sipilä ja pikkuserkku Pekkarinen – näyttäkää minulle missä on maaseutumme suuri innostus, niin minä näytän teille Kinnulan väkiluvun kehityksen!

Miten edellä kuvattu on mahdollista?

Siten se on mahdollista, että kyseisten valtapuolueiden johtavat valtaholistipoliitikot ovat vuosikymmenien saatossa kehittäneet konsensuksen, joka on pitänyt huolen siitä, että jokainen on saanut omansa. Jokaisella suomalaisella valtapuolueella on oma kuppausmekanisminsa, jolla se ylläpitää valtaansa täysin vastoin suomalaisten kokonaisetua. Isänmaassamme rehottaa lakiin kirjoitettu maailmanluokan poliittinen korruptio.

Hyvinvoinnillemme ja onnellisuudellemme tuhoisan väärän pelin, suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja nollasummakakunjaon, kirjoittamattomiin sääntöihin kuuluu, että ei mennä naapuripuolueen hiekkalaatikkoa sotkemaan. Silloin on lupa odottaa, että kaveri ei tule omallekaan hiekkalaatikolle. Kansa kyllä lietsotaan toinen toistensa kimppuun armopaloja jaettaessa. Mutta vaikka meteli olisi kuinka kova toissijaisissa asioissa, suurissa asioissa valtapuolueet korkeintaan "mukahaastavat" toinen toisiaan.

Valtapuolueittemme johtavien poliitikkojen intohimo kohdistuu siihen, että 4, 8 tai 12 vuoden jälkeen he pääsevät ministeri-Audin takapenkille. Ja kaveri kyllä jeesaa mukavalla huiliviralla, jos poliittinen ura meinaa lähteä laskusuuntaan. Tämä on sitä kuuluisaa kansan kusetusta 2010-luvun Suomessa.

Isänmaamme on vakavasti ylipolitisoitunut.

Nykyinen yhteiskunnallinen käyttöjärjestelmämme on järkyttävän tehoton, latistava ja todellisen vapautemme riistävä. Systeemi vie ja yksilö vikisee, ellei hän osaa väärän pelin vääriä sääntöjä ja käytä niitä hyväkseen tai sitten mene omalle ”yhteiskunnalliselle saarelleen” pois häiritsemästä (ja äänestämästä) systeemin miesten ja naisten mellastusta.

Isänmaamme on poliitikkojen, ay-politrukkien, väärien virkamiesten ja sisäpiiriläisten paratiisi. Isänmaamme on vuosikymmenten saatossa muuttunut täydellisen epätasa-arvoiseksi väärän eliittimme vallankäytön työkaluksi, kaverisosiaalikapitalismiksi, sekä toisaalta monille tavallisille suomalaisille nöyryyttäväksi almutaloudeksi. Omassa erinomaisuudessaan rypevä sisäpiiriläinen menee ja ostaa itselleen seuraavan pääministeripuolueen – silläkö Suomi pelastuu, kuten Tekes-miljonääri Juha Sipilä teki?

Se, että Suomessa politiikka häärää melkein joka paikassa, sielläkin minne se ei kuulu, ei suinkaan tarkoita, että meillä olisi toimiva demokratia. Demokratiastamme on jo aikaa sitten tullut suoranainen inhodemokratia ja näennäisdemokratia, vaikka nykysysteemin kirjanoppineet meille veronmaksajilta varastamillaan valtavilla resursseilla muuta uskottelevat.

Ylipolitisoitumista ei haasteta sillä hiekkalaatikkoleikillä mitä kolme tähänastista valtapuoluetta ovat vuosikymmenet esittäneet. Ylipolitisoitumista ei haasteta myöskään pääministeripuolueen masinoimilla ”byrokratiatalkoilla” ja muulla vastaavalla kosmetiikalla – ylipolitisoituminen haastetaan ja lopetetaan sillä, että noiden kyseisten puolueiden toiminta kokonaisuuden raiskaajina ja isänmaamme onnellisuuden verenimijöinä ajetaan alas ja niistä tehdään pienpuolueita!

Meidän on herättävä reilun pelin tekemiseen jokaisen suomalaisen hyväksi.

Nukkuvien on herättävä, kaikkien on herättävä, myös niiden suomalaisten, jotka nykyistä väärää peliä pelaavat tai tukevat, osa hyvinkin vastentahtoisesti tai huomaamattaan, on kyettävä uudistamaan omaa ajatteluaan ja käyttäytymistään tulevissa vaaleissa. Vuonna 2018 olemme tulleet tilanteeseen, jossa valtapuolueet omaneduntavoittelussaan sahaavat jo omaa oksaansa, jos niiden kannattajien hyvinvointi mitään merkitsee.

Ne, jotka eivät edelliseen kykene on vuorostaan ajettava marginaaliin uusien voimien astuessa esiin. Vain niin isänmaamme voi vihdoinkin tulla 2000-luvulle ja suomalaiset olla sitä, mitä me luonnostamme haluammekin olla, vapaita meitä eriarvoistavan nykysysteemin kahleista. Vain niin suomalaiset voivat olla vapaita meidät tarkoituksella vastakkainasettavan sekä häpeäämme, kateuttamme, pelkoamme ja jopa suoranaista vihaamme toisiamme kohtaan ruokkivan nykysysteemin kahleista.

Meillä ei ole aikaa hukattavanamme. Suomalainen voi jo monin tavoin pahoin ja tilanne ei nykypelillä mene kuin huonomaksi. Nykysysteemin aiheuttaman yhteiskunnallisen stressin näkymätön pakkopaita puristaa tavalla tai toisella jokaista suomalaista. Ne, jotka eivät tätä niin tiedosta maksavat maailman korkeimpia veroja tai yrittävät eri keinoilla olla maksamatta. Näin toimii Suomi vuonna nolla – takana sata vuotta vanhaa systeemiä, suomalaista kaverisosiaalikapitalismia, nollasummakakunjakoa ja inhodemokratiaa.

Meidän on lopetettava sen hokeminen, että uudet voimat eivät voi nousta peliä muuttamaan – kyllä voivat, myös Suomessa!

Hyvä vallankumous ei tapahdu siten, että tilalle valitaan joku toinen pelaamaan samaa vanhaa peliä, vaan niin että koko politiikan nykyinen peli itsessään tajutaan vääräksi ja sille kehitetään uudet säännöt. Sen jälkeen politiikka on siinä asemassa missä sen toimivassa kansalaisyhteiskunnassa kuuluukin olla eli palvelemassa kansalaisia kokonaisuuden kautta eikä yhtään sen enempää.

Me Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry:ssä keräämme kannattajakortteja osallistuaksemme kevään 2019 eduskuntavaaleihin ja saadaksemme sillanpääaseman Arkadianmäellä noissa vaaleissa. Sitten sitä seuraavissa eduskuntavaaleissa haluamme nousta pääministeripuolueeksi ”nukkuvaa vallankumousta” tekemään.

Etulinjassa olemme oppineet, että nykysysteemi ei pysty uudistamaan itse itseään – meidän suomalaisten on tehtävä se! Meidän on kyettävä haastamaan suomalainen kaverisosiaalikapitalismi, politiikka itsessään, sen ”pyhät” säännöt. Sitten kun isänmaamme uusi peli on valmis on melkein sama mikä on suomalaisten valitsema pääministeripuolue. Uuden pelin säännöt ovat sellaiset, että nykyisenkaltainen valtapuoluediktatuuri ei enää ole mahdollinen.

Suomalaiset unohtakaa myös natsitouhu, sirpit ja vasarat sekä asfaltillaistuminen!

Nykysysteemi ja väärä konsensus eivät myöskään tule haastetuksi yhden asian ääriliikkeillä, vaikka moni niin kuvitteleekin. Nykysysteemi osoittaa niitä vain sormellaan ja suomalainen uskoo, syystäkin. Huonoa vaihtoehtoa ei kannata korvata vieläkin huonommalla, ei edes vaihtelun vuoksi. Yhden asian ääriliikkeistä kirjoitellaan paljon myös valtamediassa, sillä nehän eivät uhkaa nykysysteemin valtaapitäviä mitenkään, päinvastoin.

Unohtakaa myös tämän kategorian lievemmät ilmenemismuodot pienemmissä eduskuntapuolueissa. Halla-ahot, Anderssonit, Aallot ja Siniset tulevaisuudet sekä muut Arkadianmäen ja Brysselin hillotolppamiehet ja -naiset ovat kiipineet niin kuin systeemissä kiivitään vaikkakin vähän pienemmissä ympyröissä.

Hekin ovat puolueideologiansa ja henkilökohtaisen vallantavoittelunsa sekä usein myös kokemattomuutensa (politiikan ulkopuolelta) kahlitsemia – vai onko yksikään heistä joskus kehittänyt jotain oikeasti uutta ja kokonaisuudesta lähtevää hyvää muutosagendaa isänmaallemme? Onko yksikään heistä joskus sanallakaan maininnut, että ongelma on siinä, että koko nykyinen peli on väärä?

Suomi tarvitsee hyviä kapinallisia!

Samalla kun monet suomalaisista on suurin piirtein ryöstetty nykysysteemin toimesta, väärä eliittimme kahmii itselleen kaksin käsin veronmaksajilta varastettua pullamössöä. Kaikki resurssit ja aukeavat ovet ovat systeemin miehille ja naisille eikä suinkaan niille, jotka kykenisivät parhaaseen yhteiskunnaliseen ajatteluun oman kokemuksensa avittamina – paras ajattelu ei synny oppimalla väärän pelin väärät säännöt mahdollisimman hyvin.

Me Nukkuvat puhumme ”suomipolitiikan kolmannesta tiestä”. Kolmannella tiellä tarkoitamme sitä, että nykyisen kaverisosiaalikapitalismin jatkaminen (ensimmäinen tie) vaihtelemalla Kokoomusta, Keskustaa ja SDP:tä piikkipaikalla ei johda mihinkään. Hyvää ei tule myöskään haastamalla nykymeno äärevöitymällä vasemmalle ja/tai oikealle (toinen tie).

Meidän on rakennettava kokonaan uusi peli isänmaallemme ja se tarkoittaa tuon kolmannen tien valitsemista ja kulkemista (kolmas tie). Suomi tarvitsee systeemin ulkopuolelta tulevan uuden voiman, jolla on kokonaisuudesta lähtevä maailmanluokan visio sekä tahtoa ja kykyä toteuttaa se. Kyse on todellisesta vapaudestamme, oikeudestamme olla sitä mitä olemme.

 

seuraava luku

(Lue ohjelma PDF-muodossa)

 

***

© Petri Hirvimäki 2018

© Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry 2018

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.