Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvien puskaparlamentti 16.-20.7.2018

Nukkuvien puolue kuokkavieraana Porin SuomiAreenassa!!

Puskaparlamentissa kuulet, näet ja koet missä yhteiskunnallisen oivaltamisen keihäänkärki ja ruohonjuuritason kansalaisvaikuttaminen Suomessa menee. Konsepti. Ohjelma. Tekijät. Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Tiesitkö, että valtapuolueet saavat jo pelkkää puoluetukea n. 100 eur minuutissa - niiden harjoittamasta maailmanluokan välillisestä poliittisesta korruptiosta puhumattakaan? Me Nukkuvat haluamme ajaa alas moiset reilun pelin estäjät. Tiesitkö, että jos puolet äänestämättömistä (nukkuvista) äänestäisi Nukkuvien puoluetta, olisi se jo sillä Suomen suurin puolue - puhumattakaan liikkuvien äänestäjien laskemisesta mukaan kannattajiksemme!

Olemme olleet asialla jo vuosia ennen liike nyttejä, sinisiä ja väyrysiä. Nukkuvat on suomipolitiikan game changer, uuden pelin rakentaja, "vallankumouspuolue" jokaisen suomalaisen asialla, 2020-luvun pääministeripuolue, yleispuolue Nukkuvat.

Osaksemme suotu pitkä "kuoliaaksivaikeneminen" suomalaisessa valtamediassa on vihdoinkin päättymässä - haastamme siksi myös suomimedian positiivisessa hengessä mukaan juttua tekemään. Meillä on ohjelmamme ja kansalaisaloitteitteemme, meillä tuhat tarinaa kerrottavanamme.

Tervetuloa Nukkuvien puskaparlamenttiin!

 

AIKATAULUT

(Huom! Kaikki ohjelmapäivitykset Facebookin tapahtumasivulla sekä nukkuvat.fi/puskaparlamentti)

Olemme Porissa koko viikon maanantaista perjantaille 16.-20.7.2018 tosin säävarauksella eli jos loppuviikosta lupaa reiluja sateita lopetamme jo aikaisemmin. Aloitamme joka päivä klo 11 aikaan ja jatkamme klo 19, osin improvisoiden kelin ja tilanteen mukaan. Ensimmäisen päivän aloitus voi myöhästyä hieman ja viimeisen lopetus aikaistua.

TAPAHTUMAPAIKKA

Täsmällinen tapahtumapaikka täsmentyy myöhemmin paikan päällä. Saatamme myös vaihdella paikkaa päivittäin, joten seuraa sivujamme ja someamme niin tiedät missä mennään. Kuitenkin olemme tonttulakkeinemme aivan SuomiAreenan tapahtumien lähellä.

OHJELMA

1) Nukkuvien puskaparlamentissa on odotettavissa paitsi Nukkuvien toiminnan yleistä esittelyä, myös yhteiskunnallista puhetta ja keskustelua eri teemoista. Täsmennämme ohjelmaa myöhemmin ja pyrimme saamaan lennosta myös ulkopuolisia puhujia mukaan puskaparlamenttiin. Avoin mikrofoni kaikille halukkaille.

2) Keräämme kannattajakortteja päästäksemme puoluerekisteriin ja kevään 2019 eduskuntavaaleihin - allekirjoita sinäkin omasi puskaparlamentin aikana! (kts. www.nukkuvat.fi )

3) Kesän ja lomakauden kunniaksi ohjelmassa on myös muuta kuin politiikkaa - saattaapi olla pientä elämyssporttiakin, johon on hauska vieraidemme osallistua? Tästäkin lisää myöhemmin.

#PUSKAPARLAMENTTI

Laita puskaparlamenttia jakoon omassa puskaradiossasi, kiitos!! (hashtag: #puskaparlamenttiVoit myös jakaa tapahtuman & kutsua kaverisikin. Tykkää meistä Twitterissä: @Nukkuvat_fi ‏Facebookissa: @nukkuvat Keskustelu Facebook tapahtumasivulla.

Tervetuloa Nukkuvien puskaparlamenttiin!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!