Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaali-kapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

TULOSSA TOUKOKUUSSA!! NUKKUVIEN VALLANKUMOUSVIIKKO 15.-19.5.2018

 

***

Nukkuvien herätyskokoukset

Herätyskokoukset "Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää maailmaa, ensimmäinen pidetty jo harjoituksena viime kesänä - linkissä tuosta tapahtumasta tarkemmin.

Kiinnostaako päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi? Samalla voit tulla luontavasti mukaan toimintaan ja kerätä uuden puolueen kannattajakortteja. Myös eduskuntavaaleja 2019 ajatellen saamme lisää näkyvyyttä Nukkuville. 

Herätyskokousten järjestäminen:

  1. Mietit alueellasi itsellesi sopivan ajankohdan ja paikan Nukkuvien hollituvalle.
  2. Laitamme tapahtumailmoituksen tänne ja facebook.com/nukkuvat/events/ noin kuukausi tai ainakin pari viikkoa ennen tapahtumaa.
  3. Markkinoimme somessa ja paikallisessa mediassa kaikin keinoin. Lisää tapahtuma alueesi tapahtumakalentereihin.
  4. Laitamme Hollituvan pystyyn. Hollitupa muodostuu mäntypölleistä ja niissä teksti NUKKUVAT.FI (kevytversio puolikaaressa, jonka halkaisija n. 10 m) ja "HOLLITUPA" (täysversio ympyrässä). Kaaren tai ympyrän keskelle voi tuoda asiaankuuluvaa tavaraa. Tarkemmat ohjeet näistä järjestäjille.
  5. Tapahtumapäivä. Kannattajakortit, printattuina. Jutustelu ja tiedottaminen Nukkuvista. Huom! Petri Hirvimäki osallistuu aina tapahtumaan jos vain mitenkään pääsee. 

Yhteystiedot:  tapahtumat(at)nukkuvat.fi

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää Suomea!
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.