Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Tule mukaan toimintaan!

Jos etulinja kiinnostaa, tervetuloa mukaan kannattajakorttien kerääjäksi eri puolille Suomea: ota yhteys nukkuvat@nukkuvat.fi tai soita 044 987 13 02. 

Tule rohkeasti mukaan Nukkuvien toimintaan. Jätä yhteystietosi (alla) niin olemme sinuun pian yhteydessä. Huom! toiminnassamme voi olla mukana ilman varsinaista jäsenyyttäkin. Tervetuloa mukaan!

Mikäli Nukkuvien virallinen jäsenyys tuntuu omalta jutultasi, käyt vain maksamassa 20/10 eur jäsenmaksusi Holvi-tilillämme ja olet yhdistyksemme toimivaltainen jäsen. Huomaathan, että jäsenehtomme tarkoittaa seuraavien periaatteiden hyväksymistä 1) sääntömme 2) Nukkuva manifesti - tervetuloa Nukkuviin!

Fields marked with * are required.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla. Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.