Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hyväkylä 2021 sitoutumattomat ehdokkaat kuntavaaleissa 7.-18.4.2021 Jyväskylässä

HYVÄKYLÄ 2021 on poliittiseen kähmintään ja hyväveliverkostoihin sitoutumaton ja avoin kuntalaisliike jyväskyläläisten parhaaksi. Se syntynyt joulukuussa 2020. Rakennamme sitoutumattomien ehdokkaiden yhteislistan kevään 2021 kuntavaaliin Jyväskylässä.

Linkit ehdokkaiden omiin kuntavaalisivuihin:

  • Sinun nimesi - tule Hyväkylän ehdokkaaksi (kts alla)!
Ehdokkaaksi ja hyväkylän tekijäksi? - kts. video!

Mikäli olet parhaasi yrittävä, sinulla ei ole rikosrekisteriä ja sinua kiinnostaa lähteä ehdolle HYVÄKYLÄ 2021 listalle, ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen, niin kerromme lisää. Haluamme saada omillaan ajattelevia edustajia Jyväskylän kaupunginvaltuustoon sekä muualle kaupunkikonsernin hallintoon. 

Tällä hetkellä sitoutumattomia ei ole Jyväskylän valtuustossa ja muualla hallinnossa käytännössä lainkaan, vaikka useissa muissa kunnissa sitoutumattomilla on vahvakin edustus mm. Tampereella ja Jämsässä. Tämä on huono tilanne asioiden tehokkaan ja tasa-arvoisen hoidon ja päätöksenteon kannalta.

Tukeasi liikkeelle voit antaa ilman ehdokkuuttakin etenkin HYVÄKYLÄ 2021 liikkeen markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Pistä vaikka Facebook-ryhmä (tai tämä sivu) jakoon kavereillesi ja kutsu heitä mukaan, kiitos!

Hyväkyläläisten yhteiset kuntavaaliteemat:

  • Jokaisen ihmisen asiaa on ajettava Jyväskylän hallinnossa tasapuolisesti riippumatta siitä, onko hänellä kavereita valtapuolueissa ja/tai virkamieshallinnossa.
  • Valtapuolueiden suhmurointi, salaiset sopimukset ja väärät kytkennät tulevat kauttamme jyväskyläläisten tietoon.
  • Vaadimme myös Jyväskylässä toimivalta valtamedialta (Keskisuomalainen, Suur-Jyväskylä, alue-YLE) oikeasti puolueetonta toimintaa ennen vaaleja, niiden aikana ja jälkeen. Puolueettomuuden pitää näkyä myös toimituksien juttuvalinnoissa ja blogien julkaisuissa.
  • Mitä useamman valtuustopaikan HYVÄKYLÄ 2021 liike saa, sitä enemmän Jyväskylän kaupungin päätöksiä ohjaa reilu peli, tieto, järki ja kokemus eikä valtapuolueideologia, ääntenkalastelu ja muut päätöksentekoa oleellisesti huonontavat seikat.
  • Pyrimme pitkällä juoksulla siihen, että meillä olisi osaajia ja asiantuntijoita mahdollisimman kattavasti eri kuntasektorin tehtäviä ajatellen.
  • Sinun henkilökohtainen teemasi mikäli lähdet ehdokkaaksi HYVÄKYLÄ 2021 yhteislistalle kuntavaaliin.

Tervetuloa mukaan Hyväkylän Facebook-ryhmään!

Teemme vaalityötä Facessa ja muualla somessa sekä kadulla sen mitä koronatilanne antaa. Facebook-ryhmän tarkoitus on toimia puolueisiin sitoutumattomien kuntalaisten ja kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneiden ehdokkaiden ideointi, törmäytys ja keskustelualustana. Ryhmässä voit hyvin olla mukana keskustelemassa ja peukuttamassa vaikka et lähtisikään liikeen ehdokkaaksi. Myöskään sinun ei tarvitse asua Jyväskylässä ollaksesi ryhmän jäsen, kiinnostus Jyväskylää kohtaan riittää.

Ryhmässä käsitellään tulevia huhtikuun 2021 kuntavaaleja sekä Jyväskylän kaupungin ja kaupunkikonsernin päätösten (valtuusto, hallitus, liikelaitokset, tytäryhtiöt ja kuntayhtymät) vaikutuksia meidän jokaisen elämään. Myös valtakunnanpolitiikka voi olla aiheena kunhan liittyy jotenkin Jyväskylään tai sen politiikkaan.

Laitetaan hyväpallo yhdessä vyörymään ja saamaan uutta reilun pelin kulttuuria Jyväskylän päätöksentekoon!

Terveisin,

Petri Hirvimäki

sit. kuntavaaliehdokas

HYVÄKYLÄ 2021 -liike

www.hyvakyla.net

petri.hirvimaki@nukkuvat.fi

044 987 1302

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi