Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

(3.5.2021) Nukkuvien puheenjohtaja Petri Hirvimäki osallistuu kuntavaaleihin Jyväskylässä (valitsijayhdistys Petri Hirvimäki). Nukkuvat ei osallistu vaaleihin vielä puolueena, koska emme ole r.p.

Petrin kampanjasivu löytyy täältä. 

Hyvästä yrityksestä huolimatta Hyväkylä 2021 -liike ei valitettavasti saanut yhteislistaa näihin kuntavaaleihin Jyväskylään. Alkuvaiheessa kahden muun (Petri Hirvimäen lisäksi) mukaan lupautuneen ehdokkaan osalta rekisteröityneiden puolueiden houkutus oli liian suuri ja he menivät lopulta niiden listoille - jolloin ei mm. tarvitse kerätä 10 kannattajakorttia.

Paikallinen valtamedia oli tässäkin jälleen kerran keskeinen latistaja - pyysimme jo 2020 loppuvuodesta juttua Hyväkylä 2021 liikkeestä, mutta sellaista ei koskaan tullut Keskisuomalaiseen eikä Suur-Jyväskylä lehteen. On aivan varma, että jos media olisi hoitanut puolueettomasti tiedottamista uudesta liikkeestä jyväskyläläisille, olisi se auttanut suuresti liikettämme.

Valitettavasti suomalaisen "puolueettoman" valtamedian tehtävä ei ole ensisijaisesti auttaa demokratiaa vaan pitää nykyiset valtapuolueet asemissaan kuoliaaksivaikenemalla mm. Nukkuvien ja Hyväkylän kaltaisia ruohonjuuritason uusia liikkeitä.  

Alle jätetty sellaisenaan Hyväkylä 2021 konseptin kuvaus, joka pätee täysin tavoitteiltaan myös Petri Hirvimäen kampanjaan. Huomaa, että alla olevat asiat ovat muuten ym. viitaten vanhentunutta. 

Petrin kampanjasivu löytyy täältä. 

 

***

Hyväkylä 2021 sitoutumattomat ehdokkaat kuntavaaleissa 26.5. - 13.6.2021 Jyväskylässä

HYVÄKYLÄ 2021 on poliittiseen kähmintään ja hyväveliverkostoihin sitoutumaton ja avoin kuntalaisliike jyväskyläläisten parhaaksi. Se syntynyt joulukuussa 2020. Rakennamme sitoutumattomien ehdokkaiden yhteislistan kevään/kesän 2021 kuntavaaliin Jyväskylässä.

Tällä hetkellä sitoutumattomia ei ole Jyväskylän valtuustossa ja muualla hallinnossa käytännössä lainkaan, vaikka useissa muissa kunnissa sitoutumattomilla on vahvakin edustus mm. Tampereella, Lappeenrannassa, Jämsässä, Lahdessa ja useassa pienemmässä kunnassa Suomessa. Sitoutumattomien valtuutettujen ja edustajien puuttuminen kaupungin hallinnosta on huono tilanne asioiden tehokkaan ja tasa-arvoisen hoidon ja päätöksenteon kannalta.

Linkit jo varmistuneiden HYVÄKYLÄ 2021 -listan ehdokkaiden omiin kuntavaalisivuihin:

  • Sinun nimesi - tule Hyväkylän ehdokkaaksi (kts alla)!
Tule mukaan Hyväkylän ehdokkaaksi tai taustatsemppariksi! - kts. video!
 
Vaalien siirtyminen kesäkuulle oli meille hyvä asia siinä mielessä, että nyt on aikaa hieman enemmän hakea ehdokkaita Hyväkylän listalle. Mikäli olet parhaasi yrittävä jyväskyläläinen, rikosrekisterisi on puhdas (noin viimeisen kymmenen vuoden ajalta) ja sinua kiinnostaa lähteä ehdolle HYVÄKYLÄ 2021 listalle, ole rohkeasti yhteydessä! Haluamme saada omillaan ajattelevia edustajia Jyväskylän kaupunginvaltuustoon sekä muualle kaupunkikonsernin hallintoon.
 
Oletko koronakurimuksen, byrokratian ja/tai epäreilujen yritystukihimmeleiden jne. riivaama yrittäjä, joka miettii miten selvitä vaikean ajan yli? Pelkkä asioitten murehtiminen ei auta - voisiko energiaasi käyttää hyvän tekemiseen yhteiskunnallisesti? Tai oletko muuten rohkea jyväskyläläinen, joka haluaa olla antamassa tukeaan uuden ajan kansanliikkeelle? Sinuakaan ei liiemmin nappaa isojen puolueiden valtapeli edellä tapahtuva kotikaupunkimme "kehittäminen"...
 
Ehdokkaaksi haluava - täytä tämän sivun alareunassa oleva EHDOKASHAKULOMAKE ja klikkaa "lähetä", siitä se lähtee!
 
Tärkeimmät asiat ehdokkuuttasi tukemaan ovat jo täysin valmiita eli liikkeen nimi ja logo, tämä sähköinen hyvakyla.net alusta jokaisen ehdokkaan esitellä itsensä ja teemansa ja markkinoida itseään, FB-ryhmä, liikkeen yleinen varainkeruu jne. Nämä kaikki ilmaisena Hyväkylä -liikkeen puolesta. Lisäksi pian tulee valmis layout tehdä flyereita jokaiselle ehdokkaalle, vain omat tietosi ja kuvasi sinne niin valmista.
 
Muutamalla lisäkympillä markkinointiin teet jo kampanjan ja muutamalla satasella jo hyvänkin kampanjan kun vain muuten olet pirteästi esillä kevään aikana haluamallesi kohderyhmälle. Tarvittaessa pienillä vinkeillä saamme sinut nopeasti iskuun omaa kampanjaasi edistämään omista lähtökohdistasi!
 
Elintärkeää tukeasi liikkeelle voit hyvin antaa ilman omaa ehdokkuuttakin!
 
Anna oma panoksesi HYVÄKYLÄ 2021 -liikkeen ja sen ehdokkaitten markkinointiin sosiaalisessa mediassa tai vaikka taloudellista kampanjatukea halutessasi pienilläkin summilla. Puoluetukisuomen toimijat on haastettava ja parhaiten se tehdään asiat edellä, sydän paikallaan ja yhdessä - pienetkin teot ovat meille isoja ja arvokkaita, kiitos niistä!
 
Hyväkyläläisten yhteiset kuntavaaliteemat:
  • Jokaisen ihmisen asiaa on ajettava Jyväskylän hallinnossa tasapuolisesti riippumatta siitä, onko hänellä kavereita valtapuolueissa ja/tai virkamieshallinnossa.
  • Valtapuolueiden suhmurointi, salaiset sopimukset ja väärät kytkennät tulevat kauttamme jyväskyläläisten tietoon.
  • Vaadimme myös Jyväskylässä toimivalta valtamedialta (Keskisuomalainen, Suur-Jyväskylä, alue-YLE) oikeasti puolueetonta toimintaa ennen vaaleja, niiden aikana ja jälkeen. Puolueettomuuden pitää näkyä myös toimituksien juttuvalinnoissa ja blogien julkaisuissa.
  • Mitä useamman valtuustopaikan HYVÄKYLÄ 2021 liike saa, sitä enemmän Jyväskylän kaupungin päätöksiä ohjaa reilu peli, tieto, järki ja kokemus eikä valtapuolueideologia, ääntenkalastelu ja muut päätöksentekoa oleellisesti huonontavat seikat.
  • Pyrimme pitkällä juoksulla siihen, että meillä olisi osaajia ja asiantuntijoita mahdollisimman kattavasti eri kuntasektorin tehtäviä ajatellen.
  • Sinun henkilökohtainen teemasi mikäli lähdet ehdokkaaksi HYVÄKYLÄ 2021 yhteislistalle kuntavaaliin.

Tervetuloa mukaan Hyväkylän Facebook-ryhmään!

Teemme vaalityötä Facessa ja muualla somessa sekä kadulla sen mitä koronatilanne antaa. Facebook-ryhmän tarkoitus on toimia puolueisiin sitoutumattomien kuntalaisten ja kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneiden ehdokkaiden ideointi, törmäytys ja keskustelualustana. Ryhmässä voit hyvin olla mukana keskustelemassa ja peukuttamassa vaikka et lähtisikään liikeen ehdokkaaksi. Myöskään sinun ei tarvitse asua Jyväskylässä ollaksesi ryhmän jäsen, kiinnostus Jyväskylää kohtaan riittää.

Ryhmässä käsitellään tulevia huhtikuun 2021 kuntavaaleja sekä Jyväskylän kaupungin ja kaupunkikonsernin päätösten (valtuusto, hallitus, liikelaitokset, tytäryhtiöt ja kuntayhtymät) vaikutuksia meidän jokaisen elämään. Myös valtakunnanpolitiikka voi olla aiheena kunhan liittyy jotenkin Jyväskylään tai sen politiikkaan.

Pistä Facebook-ryhmä (tai tämä sivu) jakoon kavereillesi ja kutsu heitä mukaan, kiitos!

Laitetaan hyväpallo yhdessä vyörymään ja saamaan uutta reilun pelin kulttuuria Jyväskylän päätöksentekoon!

Terveisin,

Petri Hirvimäki

sit. kuntavaaliehdokas

HYVÄKYLÄ 2021 -liike

www.petrihirvimaki.com

www.hyvakyla.net

petri.hirvimaki@nukkuvat.fi

044 987 1302

Fields marked with * are required.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!