Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

...

Riku Hytti 37 v

Matkailuvirkailija, raideliikenneasiantuntija

"Teemoina ovat joukkoliikenteen / raideliikenteen kehitys Jyväskylän seudulla ja myös kaupunkikaavoituksen kehittäminen oikeaan suuntaan."

 

Tervehdys kaikille!

Nimeni on Riku Hytti ja olen 37-vuotias asukasaktiivi Jyväskylän Pupuhuhdan alueelta. Koulutukseltani olen matkailuvirkailija ja kokemusta kotimaan raideliikenteestä vyönalla yli 20-vuoden ajalta.

Olen ollut kerran aikaisemmin ehdolla kuntavaaleissa ja myöskin seurakuntavaaleissa joskus vuosina 1 ja 2 eli joskus 2000-luvun alkupuolella. Tulevissa kuntavaaleissa teemoina ovat joukkoliikenteen/raideliikenteen kehitys Jyväskylän seudulla ja myöskin kaupunkikaavoituksen kehittäminen oikeaan suuntaan.

Omassa Facebook profiilissani olen useaan kertaan vuosien varrella saarnannut siitä, että miten tärkeää allekirjoittaneen mielestä on edelleen jatkokehittää Seppälän keskuskorttelin aluetta erittäin voimakkaasti rakennuttamalla alueelle esim. kylpylähotellin, leffateatterit, keilahallin ja sopivan määrän uutta asuinrakentamista.

Myöskin pidän erittäin tärkeänä sitä, että yksityisautoilu saadaan rajattua Jyväskylän seudulla minimiin seuraavan yhdeksän vuoden aikana kehittämällä joukkoliikennettä ja joukkoliikenteen reittejä. Näen myöskin erityisen tärkeänä Äänekosken radan henkilöliikenteen palauttamisen seuraavan kolmen - neljän vuoden aikana sen sijaan, että täysin käyttökelpoisia henkilöliikenteen vaunuja päätyy romutettavaksi.

 

Some

  • Laita sivuani halutessasi laittaa jakoon kavereillesi, namiska alareunassa. HYVÄKYLÄ 2021 -liikkeen kaikki ehdokkaat löydät hyvakyla.net sivulta, joka tämän sivun (ohjattu) yläsivu. 

 

Tule mukaan kampanjatiimiini!

Haluatko tulla mukaan kuntavaalikampanjani etulinjaan someen ja/tai kadulle?

Koronavaaleissa huomioidaan terveysturvallisuus erityisesti. Myös kadulla olemme kun kampanja lähtee käyntiin kunnolla. rhytti@yahoo.com tai soita 040 410 3306. Kaikki mukanaolo on tervetullutta!

 

Kerro HYVÄKYLÄ 2021 -liikkeestä kavereillesikin! Hyvää kuntavaalikevättä, somessa ja baanalla nähdään!

Riku Hytti

sit. kuntavaaliehdokas

HYVÄKYLÄ 2021 -liike

hyvakyla.net

rhytti@yahoo.com

040 410 3306

Pupuhuhta

Jyväskylä

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry (rp)

c/o Petri Hirvimäki - Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat@nukkuvat.fi, puh. 044 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

Nukkuvat yhdistää suomalaiset - tule mukaan!