Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia kaverisosiaalikapitalismille ja nöyryyttävälle almutaloudelle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan -

Nukkuvat on sitä varten! 

Jokainen suomalainen on voittaja! 

Viisi askelta vallankumoukseen!

"Kaikki syyt, jotka estävät omillaan ajattelevia suomalaisia tulemasta mukaan nukkuvaan vallankumoukseen ovat tekosyitä." (Petri Hirvimäki 2.9.2018) 

1) Nukkuvilla on 40% kannatuspotentiaali! Tarve uuteen ajatteluun on valtava. Nukkuvien vahvuus on konseptissamme, joka lopulta murtaa padon ja kaataa Goljatin eli nykysysteemin vallanpitäjineen. Jos puolet vaaleissa äänestämättömistä äänestää jatkossa Nukkuvia, olemme samantien Suomen suurin puolue! Jos viidesosa nykypuolueiden äänestäjistä liittyy mukaan on Nukkuvien kannatus vaaleissa jo 40%!!

2) Kaikki on valmista!  ”Nukkuvat” on helppo käsittää sekunneissa ja uuden puolueen muistaa jokainen heti kun se tulee vastaan. Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp) ohjelma hakee vertaistaan. Nukkuvat kanavoi kansan tunnot ja innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. ”Nukkuva vallankumous” on hyvä vallankumous jokaiselle suomalaiselle.

Nukkuvat on ”suomipolitiikan kolmas tie”, uuden ajan yleispuolue, johon jokaisen muutosta haluavan on helppo tulla. Keskitymme vain oleelliseen eli suomisysteemin ”sisäiseen muutokseen”. Kaikki turha ja moniselitteinen on jätetty tarkoituksella pois ohjelmastamme jakamasta muutoksentekijöitä. Seuraavana tavoitteena on Nukkuvien rekisteröinti (kannattajakorttikeräys) ja eduskuntavaalit 2019. Lopulta Nukkuvat on 2020-luvun vallankumous- ja pääministeripuolue - jos joku väittää, että se on mahdotonta katsokaa, mitä tapahtuu Euroopassa ja Ranskassa!

Iso juttu Nukkuvien markkinoinnin kannalta on myös, että valtamedia ei voi jatkossa enää mitenkään kuoliaaksivaieta Nukkuvia, koska sitä enemmän Nukkuvat menee lopulta somessa läpi. Emme ole riippuvaisia "kuudesta päätoimittajasta" ja tämä säästää myös rahaa. Viime kuukausina mediakin on vihdoinkin jo osaltaan herännyt mm: IltalehtiKeskisuomalainen.

3) Älä enää mene halpaan suomalainen! Yksikään nykyisistä valtapuolueista (ml. apupuolueet ja terapiahaastajat) ei osaa, halua eikä uskalla tehdä tarvittavaa kokonaisuudesta lähtevää hyvää muutosta suomalaisen hyväksi. Valtansa ylläpitämiseksi valtapuolueilla on kymmenien miljoonien eurojen puoluetukensa, miljardien eurojen välillinen korruptionsa ja valtamediansa, joka on kaikkea muuta kuin sitoutumaton vaikka kaikkialla niin toitottaa.

Tarvittavassa muutoksessa kyse ei ole ikuisesta vasemmisto-oikeisto köydenvedosta tai hallitus-oppositio valtapelistä vaan ruohonjuuritason kokemuksen aikaansaamasta yhteiskunnallisesta oivaltamisesta ja visiosta, kokonaisuudesta, rohkeudesta ja maalaisjärjestä. Kannattaa tajuta myös se, että viime vuosien poliittinen äärevöityminen vasemmisto-oikeisto akselilla ei suinkaan haasta nykysysteemiä vaan vahvistaa sitä. 

4) Kyse on todellisesta vapaudestamme! Nukkuvat on dynamiittia maamme vakavalle ylipolitisoitumiselle, suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja ihmisiä nöyryyttävälle almutaloudelle. Rakennamme yksinkertaisen, rohkean ja onnellisen Suomi Finlandin, jossa yksikään suomalainen ei koskaan tipu mistään minnekään. Suomi on hyvinvoiva oikeusvaltio, luova ja yritteliäs, jonka yhteiskunnallinen käyttöjärjestelmä on maailman paras jokaiselle suomalaiselle.

Tämän saavuttaminen ei riipu ulkoisista tekijöistä ollenkaan niin paljon kuin moni ajattelee ja eräät puolueet meille tarkoituksella uskottelevat. Se on ennen muuta suomalaisten sisäinen asia, ja siksi tehtävissä, jos vain itse haluamme.

5) Tervetuloa mukaan omalla tavallasi! Meidän on muutettava koko se peli, johon yhteiskunnallinen päätöksenteko Suomessa perustuu. Meidän on rakennettava uusi reilu peli isänmaallemme. Paitsi ohjelmaltaan, Nukkuvat on erilainen kuin muut puolueet myös rakenteeltaan ja toimintatavoiltaan. Puoluedemokratian vieminen uudelle tasolle – tietty hollitupameininki. 

Tutustu Nukkuviin tarkemmin kotisivuillamme ja pyydä kaverisikin mukaan, vallankumouksen askeleet otetaan yhdessä!

19.4.2018

Petri Hirvimäki (pj)

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

nukkuvat(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 1302 

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

 

Emme ota Nukkuviiin asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

 

  • "Rethinking Nukkuvat" - jos sinulla on somevoimaa, rohkeutta ja mahdollisuus sitoutua ainakin vuodeksi Nukkuvien juttuun, ota yhteyttä: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi
  • Kiinnostaisiko päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja - katso tarkemmin tapahtumista.